vwrudi 1 Posted June 21, 2014 Tko je pustio otvorena vrata? Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted October 3, 2014 Tower...tko ce doci?? Share this post Link to post Share on other sites
edi3003_gti 0 Posted October 4, 2014 Nekoliko nas je tamo od 10 Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted October 4, 2014 (edited) Vidimo se oko 12:30. Jbg ja radim pa ne mogu prije. Edited October 4, 2014 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted October 16, 2014 Ća će bit kakvi kafe, homo Ća popit Va oštarije ? Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted October 16, 2014 Hahahahah va oštarije Share this post Link to post Share on other sites
peko_gti 4 Posted October 16, 2014 dali je ziva moja dvojka u rijeci Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted October 16, 2014 Ja ne znam, nisam iz Rijeke.. Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted October 16, 2014 dali je ziva moja dvojka u rijeci Share this post Link to post Share on other sites
peko_gti 4 Posted October 16, 2014 joj ................ :slin mnogo hvala Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted October 16, 2014 joj ................ :slin mnogo hvala :palacg Share this post Link to post Share on other sites
peko_gti 4 Posted October 17, 2014 nadam se da je maze i paze a ne da drljaju sa njom Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted October 18, 2014 nadam se da je maze i paze a ne da drljaju sa njom jel' ti to places od prekjucer? :hehe vidio sam je i u voznji, kraj mene je prosao laganini.... a sad inace, ne znam vlasnika pa ne mogu nista reci... Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted October 18, 2014 E ča će bit ča ovih dana? Niman numere od ninega, jer san kupio novi mobitel, kličite ko bude ča .. 099 692 7216 Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted October 18, 2014 Ajfoni pet es special edition Champagne boje Share this post Link to post Share on other sites
peko_gti 4 Posted October 18, 2014 jel' ti to places od prekjucer? :hehe vidio sam je i u voznji, kraj mene je prosao laganini.... a sad inace, ne znam vlasnika pa ne mogu nista reci... znam ja vlasnika .... dobio istoga poput mene ... nije mi sasvim sve jedno ... naravno da mi je zaoo Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted October 18, 2014 Ajfoni pet es special edition Champagne bojeTo to haaha sad si dasa Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted October 20, 2014 znam ja vlasnika .... dobio istoga poput mene ... nije mi sasvim sve jedno ... naravno da mi je zaoo Evo, ako te sta tjesi, vidjen prije minutu u Opatiji, ide ko puz Share this post Link to post Share on other sites
peko_gti 4 Posted October 21, 2014 Evo, ako te sta tjesi, vidjen prije minutu u Opatiji, ide ko puz Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted December 11, 2014 Evo napisat ću tu da ne otvaram novi topic... Ako tko misli ići u Karlovac na Xmass party, dosta riječana se okuplja na ininoj benzinkoj prije naplatnih na grobniku u 18:30 sati i krećemo u 19 sati put Karlovca Share this post Link to post Share on other sites
marinfall27 0 Posted December 12, 2014 (edited) ce bit neki meeting u rijeci uskoro?? Edited December 12, 2014 by marinfall27 Share this post Link to post Share on other sites
dbist 0 Posted January 6, 2015 Ocito nece sad kad sam i ja kupio VW pa mogu doc ☺☺ Share this post Link to post Share on other sites