eDoGTD 0 Posted April 8, 2008 zanima me kad je sljedeci meet...dosao bi ja sa tatinim cudom malo....tek toliko da upoznam neke nove ljude....i da vidim malo nabrijanih vw.....pozz Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted April 10, 2008 Nedjeljom ti mi imamo nazovi to meet... To ti je obicno kafa koja se sastoji od nas 5-6 stalnih klosara koji valjda smrde kad im se nitko drugi nece prikljucit... Al slobodno ti dodji, procitat ces tu jos kad napisemo kad je tocno meet, you are welcome Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted April 10, 2008 daMassa said: To ti je obicno kafa koja se sastoji od nas 5-6 stalnih klosara koji valjda smrde kad im se nitko drugi nece prikljucit... Mislis cesce 3-4 rijetko kada nas je vise... Share this post Link to post Share on other sites
Ri R32 0 Posted April 11, 2008 Hoce li ovu nedjelju biti kakav meet? Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted April 11, 2008 daMassa said: Nedjeljom ti mi imamo nazovi to meet... To ti je obicno kafa koja se sastoji od nas 5-6 stalnih klosara koji valjda smrde kad im se nitko drugi nece prikljucit... Al slobodno ti dodji, procitat ces tu jos kad napisemo kad je tocno meet, you are welcome ok....kako sam skuzio to je na OMW-u ma vratima jadrana...mozda cak ovu nedelju navratim ako budem mogao...thx pozz Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted April 12, 2008 Ri R32 said: Hoce li ovu nedjelju biti kakav meet? Naravno da ce bit.... I nemoj me klikat na msn kad sam away... onda sam away Share this post Link to post Share on other sites
Ri R32 0 Posted April 12, 2008 RemX said: Naravno da ce bit.... I nemoj me klikat na msn kad sam away... onda sam away Javi gdje ce biti, pa dolazim bez obzira koliko ce nas biti. Na MSNu si stalno away.....bolje budi Log out..... Share this post Link to post Share on other sites
Guest mauro Posted April 12, 2008 ja bi doso drage volje al mi kolica jos nisu gotova....farbaju se do pon....ja sam za drugi vikend tu Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted April 13, 2008 (edited) Dakle dame i gospođe... Date: 13. travanj 2008. Time: 1700 hours Subject: Rijecki VWCC meet... Meeting Point: OMV gas station "Vrata Jadrana" Agents (ili vam ga glavne mange koje ce se nacrtat gore): - daMassa - Speedy - - - - ... ... ... Edited April 13, 2008 by daMassa Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted April 13, 2008 lol... ja ako stignem... Moram most ??lajfat Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted April 13, 2008 Stvarno nas puno bilo nas tri mu??ketira Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted April 13, 2008 (edited) To ti je to, tri covjeka, dva auta... Meet nam rula Ali pogledajmo prednosti: makar nemamo problema ko ce gdje parkirat i nemamo problema gdje cemo sjesti u kaficu Ideeees Đurđaaa! Ljencine, drugi put ima da dodje jos ljudi. Sta je ovo?? Samo prvi meet bio dobar, a ostalo banana teska?! E jeste pice... Dok se makar tri-cetiri puta ZA REDOM ne ponovi stanje kakvo je bilo na prvom meetu, svi priznajete da ste gayevi (ili obicne pe***cine) Edited April 13, 2008 by daMassa Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted April 13, 2008 jbg....ja tek sad vidio kad je bio meet....a i nebi stigao jer sam isao sa starim kupit tv u pevec....bigaje....next time.....zpoo Share this post Link to post Share on other sites
Guest -g@d- Posted April 14, 2008 ja radio od 13h do 22h.... drugi put vise srece.... Share this post Link to post Share on other sites
Ri R32 0 Posted April 14, 2008 ......eto....ja navukao vrecu.....kriv sam. Ja i Andrej smo morali u Sloveniju....pa nismo mogli ostati jer je tu jos i moj satelit kruzio, pa ono..... Drugi put se vidimo.... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted April 20, 2008 Oce bit sta od ovog danas? Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted April 20, 2008 Ja idem rekreacija, biciklom malo okolo. Pa ako bude sta mi javite, navratim ja lako... Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted July 13, 2008 (edited) Da malo dignemo ovo iz prašine. Datum: 13.07.2008. Lokacija: Omv Sjever, Calypso Ičići, Archie`s... Prisutni: Arrow, Speedy, Remx i draga, Trojan i još jedan kolega kojeg sam tek upoznao (nije sa vwcc-a) Atmosfera: Opuštajuća i zabavna Vrijeme: Sunčano do pretežno oblačno, u jednom trenutku pljuskovito.... Dokazi: HINT: Slučajnost nije da se bordo Punto pojavljuje na dvije slije Edited July 13, 2008 by TROJAN Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted July 13, 2008 Psssssssssssssssst !!!! Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted July 14, 2008 (edited) Opa dakle opet su krenuli RI meetinzi Eh da, a kakav je ono papir Speedyu na zadnjem prozoru? BTW, Remzo nije da valjda onaj FIAT ima veze s tobom Edited July 14, 2008 by daMassa Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted July 14, 2008 speedy reklamira kvwarner tour remzo se dovezao i odvezao u fijatu Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted July 14, 2008 daMassa said: Opa dakle opet su krenuli RI meetinzi Eh da, a kakav je ono papir Speedyu na zadnjem prozoru? BTW, Remzo nije da valjda onaj FIAT ima veze s tobom Ša nisi dosao pa vidio A remzi je fijat u srcu :lol: Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted July 14, 2008 A nitko ne priča šta smo vidili na Omemveu..... Stali mi sa tri golfa i fijatom , i pričamo tako. Kad ono preko puta nas alfa neće upalit Čovjek našao 4 konjske snage i guraj Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted July 14, 2008 Ili recimo kec za brdo na prikolici Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted July 16, 2008 To je mozda jedan kojeg sam ja vidio u SLO, dapace negdje imam slike od keca i dvije duje za brdo... Mocno Dakle Remzo ti FIAT ja Pug xD Tako, tako... Share this post Link to post Share on other sites