Gogi 0 Posted September 21, 2008 (edited) bemu.... lijepo ja sinoc bio vani, dosao jutros doma u 9:40h, legao i probudio se..... U 18:10!! i napravio djir a nema nikog... i shta cu, kupio malishu i otisao... bemu... drugi puta se dodjem i ja kurcit sa svojom kramicom... Edited September 21, 2008 by vw_golf_gtd Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted September 21, 2008 Onda ocito nisi dobro gledao jer smo mi bili tamo do malo poslije 19 sati... Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted September 21, 2008 Ma on je sigurno mislio da smo naslonjeni na pumpe i pricamo pa je tako gledao... HELOOOOOOOOO!!!... birc.. Nesscafea najvise u zivotu Đoni. Hvala na posjeti... ono sto smo rekli.. stavi sastrane Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted September 21, 2008 hahahaha, tako je... upravo sam to mislio.. ne, sala... jedino sto sam vidio bio je neki crveni polo, ako se ne varam i to taman je bio na odlasku... i da, nisam prosao oko 18 nego bash tako nesto, oko 19, 19 i nesto... kupio cigare i otisao ca... btw. Speedy-RI tebe sam vidio u petak, ako se ne varam isto popodnevni sati, isao si prema viskovu.. bem ti, ko pandur sam... sve zapazam... Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted September 22, 2008 Cuj poredak auta je bio nekako ovako, VW, VW, VW, Pug, VW, VW xD Uglavnom ja te nisam zamijetio nigdje da si prosao, a hvala Bogu da smo stajali kraj autiju skuzio bis nas sigurno I decki, a sad i cure... Drugu nedjelju opet a? :D Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted September 22, 2008 Nadam se da se ovo "cure" odnosi i na Arrowa :palica :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
Ri R32 0 Posted September 22, 2008 Evo jedan oooooooogromni KLANJAM za cijelu ekipu koja je bila gore... Nakon glavnog meeta, nas precijenjeni Frencok nas je pocastio na jos jednom after party mini meetu, gdje smo bili samo Anja, Frencok, Swex i ja Dakle fini meet, evo jos jednom svaka ti dala Frencok, ovi nasi rijecani jedva dodju na meet, a ti sat i 15 minuta voznje udaljen od nas dodjes prije mene hahaha Svaka cast E znas sto, pljugu jedan.......zahebo si mene i Andreja jer smo mislili jos ostati, a remzis je pokrenuo lavinu odlaska pa i njega ceka :palica Za drugi tjedan sam planirao na Ucku, ali postoji mogucnost da uletim. Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted September 22, 2008 evo i mene konačno doma! jedva sam stigo. ali nis strašno, meni je bilo sasvim cooolll! upozno sam par novih ljudi naravno i zgodnu curu . i sve 5 vidimo se mi opet bes brige, poozzz svima! i svaka cst polo-girl,sppedyu i svima ostalima a mene si zaboravio napomenut..cccc sala mala svaka cast francok sto si doletio..e to je pravi covjek...zivi bogu iza nogu da tako kazem i doleti na rijecki meet Share this post Link to post Share on other sites
Guest polo_girl Posted September 22, 2008 hey ljudi! bilo mi je baš super jučer i vidimo se i iduće nedelje ako bude meeta većina vas je brzo otišla, a mi koji smo ostali na after partyju smo se super zabavili, jel tako? pozz Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted September 22, 2008 da da polo_girl bas smo se loodo zabavili svi koji smo bili na after-u i svaka cast sto si dosla na meet Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted September 22, 2008 Nadam se da se ovo "cure" odnosi i na Arrowa :palica :lol2 arrow arrow zahebo si se debelo sta nisi doso......... Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted September 22, 2008 e ako šta bude u nedjelju mogao bi čini mi se i ja doletit, nešto mi je auto pao još 2-3cm ne znam šta mu je.haha Share this post Link to post Share on other sites
frencok 0 Posted September 22, 2008 Onda ocito nisi dobro gledao jer smo mi bili tamo do malo poslije 19 sati... neki su bili i preko 20 sati Share this post Link to post Share on other sites
Ri R32 0 Posted September 22, 2008 (edited) hey ljudi! bilo mi je baš super jučer i vidimo se i iduće nedelje ako bude meeta većina vas je brzo otišla, a mi koji smo ostali na after partyju smo se super zabavili, jel tako? pozz Mogli ste reci da cete jos ici negdje na cugu.....ja imao volju, a ono nista.... Edited September 22, 2008 by Ri R32 Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted September 22, 2008 To nas je Frencok covjek od akcije poslije nagovorio... A mogo si ti ostat pricat s nama pa bis isao i na cugu... Da te malo po zaobilaznici naperem s Pljugom @ polo_girl: Jup bilo je OK... Pogotovo oni kamioni s onim nekim transportima, ako me kuzis hahahah Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted September 22, 2008 (edited) To nas je Frencok covjek od akcije poslije nagovorio... A mogo si ti ostat pricat s nama pa bis isao i na cugu... Da te malo po zaobilaznici naperem s Pljugom @ polo_girl: Jup bilo je OK... Pogotovo oni kamioni s onim nekim transportima, ako me kuzis hahahah ewo javlja se dj prč ali sad naso bolje dj ogižohari bilo je dobro a ti bi ga naprao.. a srao si mi sto sam tolko stisnuo gas i to sa autom koji se raspada pa ono: nemozem te pratit....ccc sala mala Edited September 22, 2008 by swexon Share this post Link to post Share on other sites
Ri R32 0 Posted September 22, 2008 (edited) To nas je Frencok covjek od akcije poslije nagovorio... A mogo si ti ostat pricat s nama pa bis isao i na cugu... Da te malo po zaobilaznici naperem s Pljugom @ polo_girl: Jup bilo je OK... Pogotovo oni kamioni s onim nekim transportima, ako me kuzis hahahah Drugi put ti donesem spuzvu i kemikalije za prati auto, pa ga peri do mile volje. I skini si onaj MS sa vrata jer bode u oci Edited September 22, 2008 by Ri R32 Share this post Link to post Share on other sites
frencok 0 Posted September 22, 2008 To nas je Frencok covjek od akcije poslije nagovorio... A mogo si ti ostat pricat s nama pa bis isao i na cugu... Da te malo po zaobilaznici naperem s Pljugom @ polo_girl: Jup bilo je OK... Pogotovo oni kamioni s onim nekim transportima, ako me kuzis hahahah ak če bit ove nedelje nešto slično! ja bi opet došo ak bu vremena, da malo popričamo.¨! Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted September 22, 2008 (edited) ewo javlja se dj prč ali sad naso bolje dj ogižohari bilo je dobro a ti bi ga naprao.. a srao si mi sto sam tolko stisnuo gas i to sa autom koji se raspada pa ono: nemozem te pratit....ccc sala mala Ogižohari ojmeee :lol2 Mogao sam ja tebe pratit i bio stalno iza tebe (osim kad je ona budala iz Dubrovnika s Oplom uletila ccccc), ali problem je u tome sto smo mi teske noge na gasu ostavili Anju skroooooz iza. Drugi put polakse @ Nenad (aka R32) - Ajd kad se vec nudis donesi tih kemikalija pa da nabacimo masovno pranje vozila... Bio bi to jedan korisni meet, svi peremo aute umjesto da sjedimo ko trutine i ispijamo Nessove hhahahahaha xD @ frencok - Ja se nadam da ce bit, bas sam zadovoljan sto je Rijecki meet ovako zivnuo Edited September 22, 2008 by daMassa Share this post Link to post Share on other sites
Guest ciko Posted September 22, 2008 Mi bili u Buzetu na brdu tako da nismo stigli, a imali namjeru... See ya next time Share this post Link to post Share on other sites
Ri R32 0 Posted September 22, 2008 Ogižohari ojmeee :lol2 Mogao sam ja tebe pratit i bio stalno iza tebe (osim kad je ona budala iz Dubrovnika s Oplom uletila ccccc), ali problem je u tome sto smo mi teske noge na gasu ostavili Anju skroooooz iza. Drugi put polakse @ Nenad (aka R32) - Ajd kad se vec nudis donesi tih kemikalija pa da nabacimo masovno pranje vozila... Bio bi to jedan korisni meet, svi peremo aute umjesto da sjedimo ko trutine i ispijamo Nessove hhahahahaha xD @ frencok - Ja se nadam da ce bit, bas sam zadovoljan sto je Rijecki meet ovako zivnuo @ DaMassa (aka PLUG) - Nemoj mi spominjati pranje, kosa mi se dize vec od pranja felgi, a ono ostalo je jos podnosljivo, ali ne izazivaj vraga koji spava...... Jucer me skoro neka krampina sastavila frontalno.....pitaj andreja. Share this post Link to post Share on other sites
Guest polo_girl Posted September 22, 2008 Mogli ste reci da cete jos ici negdje na cugu.....ja imao volju, a ono nista.... edit: pa čuj, nije bila moja ideja... predložio je onaj dečko iz prezida (ne sjećam se nick-a) i ja pristala Share this post Link to post Share on other sites
Ri R32 0 Posted September 22, 2008 edit: pa čuj, nije bila moja ideja... predložio je onaj dečko iz prezida (ne sjećam se nick-a) i ja pristala Ma nema beda. Drugi put cete imati 2 after partyja. Share this post Link to post Share on other sites
Guest polo_girl Posted September 22, 2008 Ogižohari ojmeee :lol2 Mogao sam ja tebe pratit i bio stalno iza tebe (osim kad je ona budala iz Dubrovnika s Oplom uletila ccccc), ali problem je u tome sto smo mi teske noge na gasu ostavili Anju skroooooz iza. Drugi put polakse @ Nenad (aka R32) - Ajd kad se vec nudis donesi tih kemikalija pa da nabacimo masovno pranje vozila... Bio bi to jedan korisni meet, svi peremo aute umjesto da sjedimo ko trutine i ispijamo Nessove hhahahahaha xD @ frencok - Ja se nadam da ce bit, bas sam zadovoljan sto je Rijecki meet ovako zivnuo e sad ispada da ja ne znam vozit!! nije tako nego ste vi odjednom pojurili ko da vas svi vrazi gone i ja ostala... iznenađena. kad već ima zainteresiramnih za idući meet u nedjelju mogli bi ga nabacit, ha? Share this post Link to post Share on other sites
Guest polo_girl Posted September 22, 2008 skoro zaboravih... e zbilja bi mogli nabacit masovno pranje vozila jer ja npr. već tjednima ne mogu autom do kuće jer je ulica raskopana pa je prljaaaaaaaav! Share this post Link to post Share on other sites