Ri R32 0 Posted November 7, 2008 Alo ekipa! Jel ste vi svi pukli??? Ako je OMV meet, onda nema promjene meeta u Billa meet i slicno. Copy/Paste funkcija nikom ne donosi srecu, a pogotovo ne nama u ovoj sadasnjoj "banana" fazi. Share this post Link to post Share on other sites
PeachWize 0 Posted November 7, 2008 (edited) Meni je tako svejedno di je jer neću ni doć.. Zaje*avam se,ja se dolazim upoznat pa gdje god da je meet.. Edited November 7, 2008 by PeachWize Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 7, 2008 Alo ekipa! Jel ste vi svi pukli??? Ako je OMV meet, onda nema promjene meeta u Billa meet i slicno. Copy/Paste funkcija nikom ne donosi srecu, a pogotovo ne nama u ovoj sadasnjoj "banana" fazi. ...ma ionako nece nitko doc....dajte umjesto ovog probavanja sa bilom trebao si daMassa lijepo rec ko dođe dobiti ce cokoladicu pa bi mozda netko i dosao :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Kagi 0 Posted November 7, 2008 ili onaj dobar kroasan iz bile...hahaha... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 7, 2008 ...ma ionako nece nitko doc....dajte umjesto ovog probavanja sa bilom trebao si daMassa lijepo rec ko dođe dobiti ce cokoladicu pa bi mozda netko i dosao :rotfl Ti umjesto da kenjas stalno mogao bi malo za promjenu i doc :palacd Ajmo ljudi popis 17h @ Billa 1. Speedy-RI Share this post Link to post Share on other sites
Kagi 0 Posted November 7, 2008 1. Speedy-RI 2. On 3. Kagi (ja ) Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted November 7, 2008 1. Speedy-RI 2. vw_golf_gtd 3. Kagi 4. daMassa 5. Share this post Link to post Share on other sites
PeachWize 0 Posted November 7, 2008 1. Speedy-RI 2. vw_golf_gtd 3. Kagi 4. daMassa 5. PeachWize i frend vjerovatno Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted November 7, 2008 1. Speedy-RI 2. vw_golf_gtd 3. Kagi 4. daMassa 5. PeachWize i frend vjerovatno 6. Arrow (ako bude suho) Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted November 7, 2008 1. Speedy-RI 2. vw_golf_gtd 3. Kagi 4. daMassa 5. PeachWize i frend vjerovatno 6. Arrow (ako bude suho) <---- :palacd :palacd :palacd Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 7, 2008 1. Speedy-RI 2. vw_golf_gtd 3. Kagi 4. daMassa 5. PeachWize i frend vjerovatno 6. Arrow (ako bude suho) E ja cu te iscepirati majke mi Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 7, 2008 Ti umjesto da kenjas stalno mogao bi malo za promjenu i doc :palacd Ajmo ljudi popis 17h @ Billa 1. Speedy-RI ccccccccccccccccpa ipak ja jos ne vozim....... kuzis neugodno mi je stalno zicati nekoga da me vozi :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 8, 2008 ccccccccccccccccpa ipak ja jos ne vozim....... kuzis neugodno mi je stalno zicati nekoga da me vozi :rotfl Meni da se dolazi na meet dosao bih i busom ako treba... Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted November 8, 2008 Meni da se dolazi na meet dosao bih i busom ako treba... nisam u toku a sutra sam mozda u RI pa dodjem pozdraviti...di je ta billa? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 8, 2008 Meni da se dolazi na meet dosao bih i busom ako treba... hm......na omv neznam koji bus vozi...... a sutra ta bila....nekako mi se cini da nece ni od toga nis biti....... Share this post Link to post Share on other sites
Kagi 0 Posted November 8, 2008 MA ZASTO NE...ja dolazim kako god...moli bih navedene na popisu da se bar oni pojave...HVALA...hehe... Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted November 8, 2008 (edited) a sutra ta bila....nekako mi se cini da nece ni od toga nis biti....... Zbog ovakvih pesimisticnih negativnih razmisljanja je ovakva situacija kakva je Ajde ljudi nabrijte seeeee Ja sam sutra gore, Pug 1.1 MVJ Edited November 8, 2008 by daMassa Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted November 8, 2008 Pug 1.1 MVJ :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 8, 2008 Ljudi nemojte se uvrijediti sta sam napisao da nece opet nis biti ali tako je uvijek, i nemozete rec da nije.....kada se i nes isplanira da ce biti npr 10 ljudi dođe 3-4...........jednostavno rijecki meet propada, i to prihvatite..... ...............i nemojte sad napadati mene i govoriti da su ove moje izjave krive sta ljudi ne dolaze.....jednostavno tako je.....i meni bi bilo draze da je situacija kao u zg, ali kad je ovako stvarno nemam volje ni doc........NHF Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted November 9, 2008 Onaj ko misli doc ce DOCI.... onaj ko ne misli NECE... onaj ko misli podjebavat ce drugi put obracunat se sa MODOM.... Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted November 9, 2008 Onaj ko misli doc ce DOCI.... onaj ko ne misli NECE... onaj ko misli podjebavat ce drugi put obracunat se sa MODOM.... a sta ti mislis? dolazis ili ne? Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted November 9, 2008 prvi... :bravo hehe... ajmo dojmove.... ovak... meet je bio ooooodlican.. fkt je bilo super i ekipa i sve, doslo nas je vise pa je bilo zanimljivije... u svakom slucaju, ovo treba nastaviti tako da bude sve bolje i bolje... iduci weekend mislim da necu doci jer imam planove neke ali u svakom slucaju trebali bi nesto izmisliti da idemo jednu nedjelju neki djir, npr od bille (hehehehehehee) pa do vrata jadrana, sta ja znam... npr. opatija, ika () i tako... budemo se dogovorili u svakom slucaju... i da, bilo bi pre*ebeno da ne pada kisa pa da aarow moze ici... hehe dosta od mene, previse i ovo... Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted November 9, 2008 Dakle ja prvi dosao kod Bille, vidim nema nikog e... Vec mislio opet propalo... Kad vidis ekipa se pocela dofuravat To je to meet bas finjak, poslije u gradu koji smijeh u Capitanu bio hahhahhah xD @ Kagi: Ako ne nadjes one vilice za radio, kazi pa cu donest svoje da probamo drugi put to ubost unutra. Ponesem i torex ako treba. Donesi na iduci meet ubodne ledice isto da obavimo tu razmjenu Share this post Link to post Share on other sites