Crazy 9-0 0 Posted December 7, 2008 oce bit sta danas? Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted December 7, 2008 vidim da se niko ne javlja (osim Kagija) a vrijeme je ko stvoreno za meet Share this post Link to post Share on other sites
Kagi 0 Posted December 7, 2008 da vrijeme je odlicno... Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted December 7, 2008 Ja bi i nebi, neodlucan sam za danas... Bole me sve kosti od jucer xD Vidjeti cu jos tokom popodneva... Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted December 7, 2008 eeeeeeeeeee deckici, guud njuz.... zvao limara, kaze da ce najvjerovatnije auto bit gotov ovaj tjedan.... :bravo u svakom slucaju, 90% je da ne idem u karlovac jer radim taj weekend tak da..... mooozda prevagne onih 10% ali cisto sumnjam.... u svakom slucaju, budemo se vidili ubrzo.... tamo, ne iduci ali mozda onaj tamo weekend..... ili cemo samo radi mene organizirat meet u recimo cetvrtak.... Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted December 7, 2008 eeeeeeeeeee deckici, guud njuz.... zvao limara, kaze da ce najvjerovatnije auto bit gotov ovaj tjedan.... :bravo u svakom slucaju, 90% je da ne idem u karlovac jer radim taj weekend tak da..... mooozda prevagne onih 10% ali cisto sumnjam.... u svakom slucaju, budemo se vidili ubrzo.... tamo, ne iduci ali mozda onaj tamo weekend..... ili cemo samo radi mene organizirat meet u recimo cetvrtak.... ajde do ne da je dobra nego odlična vijest. nego ekipa sta danas necemo nista ili...........? Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted December 7, 2008 sta decki billa 17:00h vidimo se ha??? Share this post Link to post Share on other sites
Kagi 0 Posted December 7, 2008 a ja cu doc...makar dir... Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted December 7, 2008 ko dolazi onda?? 1. eDoIV i mozda frend Share this post Link to post Share on other sites
Kagi 0 Posted December 7, 2008 1. eDoIV i mozda frend 2. Kagi i mozda frend Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted December 7, 2008 Ja sam odlucio trulit doma... Sorry ekipica, vidimo se drugi put... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted December 7, 2008 Malo me jos uvijek drzi jeger ali doci cu 1. eDoIV i mozda frend 2. Kagi i mozda frend 3. Speedy-RI Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted December 7, 2008 mozda sam zabrijao ali mi se cini da kad ja ne dodjem da nece ni daMassa... hehehehehehehehe Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted December 7, 2008 1. eDoIV i mozda frend 2. Kagi i mozda frend 3. Speedy-RI 4. Crazy 9-0 Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted December 8, 2008 Bio odlican meet, malo manja je ekipica bila ali zajebancije je stvarno bilo Share this post Link to post Share on other sites
Kagi 0 Posted December 8, 2008 istina...bilo je smijehova...hehe...drugi put ako se oporavite ok karlovca nastavljamo... Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted December 8, 2008 ne znam bash da li je najpametnija ideja... () ...ali mogli bi jedan weekend, ekipica rijecka, da odemo skupa van negdje lomit... parkirat se u nizu jedan do drugoga ili pored, svejedno... hehe... i malo ich partijat... bash bi bilo zaakon.... kad vech swexon neche da organizira neki party a toliko nas je napalio da se moze kod njega partyat.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted December 8, 2008 ne znam bash da li je najpametnija ideja... () ...ali mogli bi jedan weekend, ekipica rijecka, da odemo skupa van negdje lomit... parkirat se u nizu jedan do drugoga ili pored, svejedno... hehe... i malo ich partijat... bash bi bilo zaakon.... kad vech swexon neche da organizira neki party a toliko nas je napalio da se moze kod njega partyat.... molit cu fino ko spominje moje ime uzalud...lol haha ja ga mogu napravit ali dali bi vi dosli do mene......tj dali bi se usudili....zbog svojih ljubimaca limenih da nebi bilo aaaaaaaaaa....to je pitanje..lako za organizaciju..ja dam mjuzu i prostor a svako nesto cuge i eto partija....samo bi trebali doc do mene....doci cu na sljedeci meet pa cete sve vidjet vlastitim ocima..al dobro sad da vas ne plasim previse...hehe sto se mene tice sutra svi dodjite ni problem cjelu sam famili otjerao ca... Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted December 9, 2008 barem cuga nije problem, skupimo lovu, kupimo cugu i deri.... btw. ne brini se ti za aute.... dogovorit cemo se, ljudi smo, nismo purgeri.... Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted December 9, 2008 hm a swex di bi mi svi parkirali da nas dode 15-20 iako je to nemoguce al recimo imas li dovoljno mjesta za sve fauveove???? Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted December 9, 2008 .....e da meet bio do jaja.....malo nas je bilo al zajebancija do jaja......u akvariju ima 5 riba hahahahahhahaha....al sjebo me za 1 cm hahahah Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted December 9, 2008 hm a swex di bi mi svi parkirali da nas dode 15-20 iako je to nemoguce al recimo imas li dovoljno mjesta za sve fauveove???? e stari moj u moje dvoriste 3 slepercine pristojne stanu..da prevedem: kod mene stane 10-15 automobila u dvoriste pogotovo ako ih ja parkiram..hehe a mogli bi i 20 auti ugurat a i I'M THE KING IN THIS HOOD pa mogu parkirat di ocu..aaahahahaha Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted December 9, 2008 kad vech swexon neche da organizira neki party a toliko nas je napalio da se moze kod njega partyat.... napalit ću ja tebe i zapalit ko šibicu, prošvikat ćeš ko krijesnica Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted December 9, 2008 JA NE DOLAZIM, BOJIM SE ZA SVOJU STRAZNJICU!!! SWEXON MI OTVORENO PRIJETI!!! ZA*EBI TI TO!! :rotfl :lol2 Share this post Link to post Share on other sites