7 7
GogiR32

Rijeka OMVW & BILLA meet

Recommended Posts

A svuda po malo, malo u sloveniju, malo u tvoje krajeve(malo cesce :D ) pa cu sada malo i u zagorje ovaj vikend :)

j*balo majku, ja zaboravio na meet.... :hehe

nish, sretna nova svima, ako bude meetinga, cimnite me na mob.... byeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Ipak nigdje ne idem ovaj vikend, pa ako je netko za ja bih da imamo meet

Ajmo nedjelja 17 sati @ billa

1. Speedy-RI

Ipak nigdje ne idem ovaj vikend, pa ako je netko za ja bih da imamo meet

Ajmo nedjelja 17 sati @ billa

1. Speedy-RI

2. Crazy 9-0

3. ja :D (valjda... )

1. Speedy-RI

2. Crazy 9-0

3. vw_golf_gtd

Nemoj ti meni valjda nego dolazi :) ajmo sto je sa drugim vw-ovcima

ajmo sto je sa drugim vw-ovcima

ko zna........

zameten.jpg

Edited by Crazy 9-0

Nemoj ti meni valjda nego dolazi :)

valjda cu doci.... ovisno koliko nas se skupi.... :rolleyes:

1. Speedy-RI

2. Crazy 9-0

3. vw_golf_gtd

4. daMassa s ----->>> PlugMobilom <<<-----

definitivno NE DOLAZIM.... necu se ja sramotiti kraj ovog pluga..... :lol2 :lol2 :lol2

Ajde ne seri, kad nabavim svasta~nesto iz VAG grupacije ces mi se ulizivat xD xD :D :D

Dolazi na meet, dat cu ti pusu looool xD

ma sta ces ti molim te nabaviti?? ne mozes ti skupiti ni za renault a kamo li za vw.... :P:lol:

A hebo vas sve ja :D nino zovi bubija :)

jawohl :palci

bubi nam otpada,bolestan je

Edited by Crazy 9-0

ma mi ti se ne svadjamo nego nabijamo posove kad vec dugo nismo ovdje pisali pa ono.... :lol:

u svakom slucaju, ak budem citav, doci cu.... :palacg

i da, billa meet je fkt jadan, mislim, pa nismo mi purgeri... ajmo mi to vratiti na staru lokaciju, omvw na vratima jadrana.... po meni bolje nego billa.... imamo i birc za popit cugu i sve, a ne kod bille.... billa -> :palacd

ma mi ti se ne svadjamo nego nabijamo posove kad vec dugo nismo ovdje pisali pa ono.... :lol:

u svakom slucaju, ak budem citav, doci cu.... :palacg

i da, billa meet je fkt jadan, mislim, pa nismo mi purgeri... ajmo mi to vratiti na staru lokaciju, omvw na vratima jadrana.... po meni bolje nego billa.... imamo i birc za popit cugu i sve, a ne kod bille.... billa -> :palacd

ne mogu a da se ne slozim s tobom,ipak je ovo "OMVW meet" a ne "Meet @ Billa",ali nek ekipa prosudi.... :zivio

Sto se mene tice moze, jest da puse na omv-u da mi je sinoc zaledilo brave tamo ali dobro :D

Sto se mene tice moze, jest da puse na omv-u da mi je sinoc zaledilo brave tamo ali dobro :D

pa sprej za odledjivanje nije skup.a i wd pomaze :rotfl

pa da, prvi meet @ billa je bio zayebancija i onda presao u naviku.. nije zanimljivo, moj prijedlog je da se vratimo na lokaciju vrata jadrana...

ostali - mislite sudjelovati ili sta?? swen je rekao da ce doci.. a drugi? toliko nas iz rijeke i ne moze nas se deset skupit.... ma.... :palacd

postoje i ovi sto su se registrirali u zadnjih 7 dana na forum, sigurno 5 iz rijeke... u cem je frka? nikome se neda..... ccc......

pa sprej za odledjivanje nije skup.a i wd pomaze :rotfl

A nije skup dodje 13 kn :D

Ovako znaci nikakav omv ovo ono nego sutra billa u 5 sati ionako nam je svejedno di cemo se naci jer necemo dugo biti nego cemo u neki kafic pobjeci a na vratima jadrana je stvarno prehladno, tako da tko hoce doci neka dodje tko nece nemora :P

Ovako znaci nikakav omv ovo ono nego sutra billa u 5 sati ionako nam je svejedno di cemo se naci jer necemo dugo biti nego cemo u neki kafic pobjeci a na vratima jadrana je stvarno prehladno, tako da tko hoce doci neka dodje tko nece nemora :P

ok cika speedy :rotfl

cekaj malo, sad si rekao da moze i crazy je isto rekao da je za i sad kazes da ne... cemu onda naziv "ovvw meet"?? ajmo onda ovaj topic bacitt u arhivu i zapocet novi... evo, ili da se promijeni naziv u RImeet@billa ili votevr... uostalom, nije isti q jer na vrata jadrana ne mislimo sigurno biti kraj auta i chatat sa pingvinima nego cemo se zbuksat u birc, a kod bille cemo doc, tresti se i svejedno otich u grad.. po meni bzvz, ja sam ipak za omvw ali ono..... :palacd

e da, evo kvotam.... :D

cekaj malo, sad si rekao da moze i crazy je isto rekao da je za i sad kazes da ne... cemu onda naziv "ovvw meet"?? ajmo onda ovaj topic bacitt u arhivu i zapocet novi... evo, ili da se promijeni naziv u RImeet@billa ili votevr... uostalom, nije isti q jer na vrata jadrana ne mislimo sigurno biti kraj auta i chatat sa pingvinima nego cemo se zbuksat u birc, a kod bille cemo doc, tresti se i svejedno otich u grad.. po meni bzvz, ja sam ipak za omvw ali ono..... :palacd

e da, evo kvotam.... :D

ma nije ni bitno di je meet,bitno da bude meet,ionako je vazno druzenje,a ne lokacija.ako kazete da ce bit na korzu,bit ce i tamo itd. :zivio

7 7