Speedy-RI 0 Posted December 29, 2008 A svuda po malo, malo u sloveniju, malo u tvoje krajeve(malo cesce ) pa cu sada malo i u zagorje ovaj vikend Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted December 29, 2008 j*balo majku, ja zaboravio na meet.... nish, sretna nova svima, ako bude meetinga, cimnite me na mob.... byeeeeeeeeeeeeeeeeeee Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted January 1, 2009 Ipak nigdje ne idem ovaj vikend, pa ako je netko za ja bih da imamo meet Ajmo nedjelja 17 sati @ billa 1. Speedy-RI Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted January 2, 2009 1. Speedy-RI 2. Crazy 9-0 Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted January 2, 2009 Ipak nigdje ne idem ovaj vikend, pa ako je netko za ja bih da imamo meet Ajmo nedjelja 17 sati @ billa 1. Speedy-RI 2. Crazy 9-0 3. ja (valjda... ) Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted January 2, 2009 1. Speedy-RI 2. Crazy 9-0 3. vw_golf_gtd Nemoj ti meni valjda nego dolazi ajmo sto je sa drugim vw-ovcima Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted January 2, 2009 (edited) ajmo sto je sa drugim vw-ovcima ko zna........ Edited January 2, 2009 by Crazy 9-0 Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted January 2, 2009 Nemoj ti meni valjda nego dolazi valjda cu doci.... ovisno koliko nas se skupi.... Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted January 3, 2009 1. Speedy-RI 2. Crazy 9-0 3. vw_golf_gtd 4. daMassa s PlugMobilom Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted January 3, 2009 1. Speedy-RI 2. Crazy 9-0 3. vw_golf_gtd 4. daMassa s ----->>> PlugMobilom <<<----- definitivno NE DOLAZIM.... necu se ja sramotiti kraj ovog pluga..... :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
daMassa 0 Posted January 3, 2009 Ajde ne seri, kad nabavim svasta~nesto iz VAG grupacije ces mi se ulizivat xD xD :D Dolazi na meet, dat cu ti pusu looool xD Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted January 3, 2009 ma sta ces ti molim te nabaviti?? ne mozes ti skupiti ni za renault a kamo li za vw.... Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted January 3, 2009 pa necemo se valjda svadjat? Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted January 3, 2009 A hebo vas sve ja nino zovi bubija Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted January 3, 2009 (edited) A hebo vas sve ja nino zovi bubija jawohl bubi nam otpada,bolestan je Edited January 3, 2009 by Crazy 9-0 Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted January 3, 2009 ma mi ti se ne svadjamo nego nabijamo posove kad vec dugo nismo ovdje pisali pa ono.... u svakom slucaju, ak budem citav, doci cu.... i da, billa meet je fkt jadan, mislim, pa nismo mi purgeri... ajmo mi to vratiti na staru lokaciju, omvw na vratima jadrana.... po meni bolje nego billa.... imamo i birc za popit cugu i sve, a ne kod bille.... billa -> Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted January 3, 2009 ma mi ti se ne svadjamo nego nabijamo posove kad vec dugo nismo ovdje pisali pa ono.... u svakom slucaju, ak budem citav, doci cu.... i da, billa meet je fkt jadan, mislim, pa nismo mi purgeri... ajmo mi to vratiti na staru lokaciju, omvw na vratima jadrana.... po meni bolje nego billa.... imamo i birc za popit cugu i sve, a ne kod bille.... billa -> ne mogu a da se ne slozim s tobom,ipak je ovo "OMVW meet" a ne "Meet @ Billa",ali nek ekipa prosudi.... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted January 3, 2009 Sto se mene tice moze, jest da puse na omv-u da mi je sinoc zaledilo brave tamo ali dobro Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted January 3, 2009 Sto se mene tice moze, jest da puse na omv-u da mi je sinoc zaledilo brave tamo ali dobro pa sprej za odledjivanje nije skup.a i wd pomaze Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted January 3, 2009 pa da, prvi meet @ billa je bio zayebancija i onda presao u naviku.. nije zanimljivo, moj prijedlog je da se vratimo na lokaciju vrata jadrana... ostali - mislite sudjelovati ili sta?? swen je rekao da ce doci.. a drugi? toliko nas iz rijeke i ne moze nas se deset skupit.... ma.... postoje i ovi sto su se registrirali u zadnjih 7 dana na forum, sigurno 5 iz rijeke... u cem je frka? nikome se neda..... ccc...... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted January 3, 2009 pa sprej za odledjivanje nije skup.a i wd pomaze A nije skup dodje 13 kn Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted January 3, 2009 Ovako znaci nikakav omv ovo ono nego sutra billa u 5 sati ionako nam je svejedno di cemo se naci jer necemo dugo biti nego cemo u neki kafic pobjeci a na vratima jadrana je stvarno prehladno, tako da tko hoce doci neka dodje tko nece nemora Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted January 3, 2009 Ovako znaci nikakav omv ovo ono nego sutra billa u 5 sati ionako nam je svejedno di cemo se naci jer necemo dugo biti nego cemo u neki kafic pobjeci a na vratima jadrana je stvarno prehladno, tako da tko hoce doci neka dodje tko nece nemora ok cika speedy Share this post Link to post Share on other sites
Gogi 0 Posted January 3, 2009 cekaj malo, sad si rekao da moze i crazy je isto rekao da je za i sad kazes da ne... cemu onda naziv "ovvw meet"?? ajmo onda ovaj topic bacitt u arhivu i zapocet novi... evo, ili da se promijeni naziv u RImeet@billa ili votevr... uostalom, nije isti q jer na vrata jadrana ne mislimo sigurno biti kraj auta i chatat sa pingvinima nego cemo se zbuksat u birc, a kod bille cemo doc, tresti se i svejedno otich u grad.. po meni bzvz, ja sam ipak za omvw ali ono..... e da, evo kvotam.... Sto se mene tice moze, jest da puse na omv-u da mi je sinoc zaledilo brave tamo ali dobro Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted January 4, 2009 cekaj malo, sad si rekao da moze i crazy je isto rekao da je za i sad kazes da ne... cemu onda naziv "ovvw meet"?? ajmo onda ovaj topic bacitt u arhivu i zapocet novi... evo, ili da se promijeni naziv u RImeet@billa ili votevr... uostalom, nije isti q jer na vrata jadrana ne mislimo sigurno biti kraj auta i chatat sa pingvinima nego cemo se zbuksat u birc, a kod bille cemo doc, tresti se i svejedno otich u grad.. po meni bzvz, ja sam ipak za omvw ali ono..... e da, evo kvotam.... ma nije ni bitno di je meet,bitno da bude meet,ionako je vazno druzenje,a ne lokacija.ako kazete da ce bit na korzu,bit ce i tamo itd. Share this post Link to post Share on other sites