Speedy-RI 0 Posted November 3, 2009 A vidim da si se opijao :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted November 3, 2009 Pozdrav Tequila! sjecam se da smo se upoznali i dogovorili, al zivot trazi i smo gura, pa sam malo zapustio susrete i svog golfa, al uvijek mi je drago i srce mi zaigra kad vidim entuzijaste i fanove. Usput spomenuli su te decki iz Rijeke! morat cemo se naci, rjesit tu kavetinu i skonut do njih! obavezno, kad budes htio (i stigao) posalji PM pa cemo skociti do susjeda Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted November 3, 2009 Hvala bubi na lijepim slikama Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted November 3, 2009 Hvala bubi na lijepim slikama nema na čemu... al tvoja trojka izgleda najsexpilnija Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted November 3, 2009 strašno, trebao si stavit sve slike osim mojeg auta... reko sam da je privremeno!!! Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted November 3, 2009 TROJAn-ova trica i Arrow-ova dvica su 2 najsexi auta u gradu al Robi bez tih felgi hehhe....... Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted November 3, 2009 strašno, trebao si stavit sve slike osim mojeg auta... reko sam da je privremeno!!! nek je provremeno al simpatično izgledaju Share this post Link to post Share on other sites
bica-ri 0 Posted November 3, 2009 evo decki bio sada malo na platku..........snjeg,bokovi,uzivancija.................... Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted November 3, 2009 evo decki bio sada malo na platku..........snjeg,bokovi,uzivancija.................... Potpis...neki kečevi u boku i to =) Share this post Link to post Share on other sites
dario gti 0 Posted November 3, 2009 evo decki bio sada malo na platku..........snjeg,bokovi,uzivancija.................... A zato tebi auto onako kasljuca .... Pa prehladio se Share this post Link to post Share on other sites
bica-ri 0 Posted November 4, 2009 hehe,ma i zbog toga ali on je stalno prehladen........ Share this post Link to post Share on other sites
dario gti 0 Posted November 4, 2009 A da .... To se malo slozenije ... On vec ima kronicnu upalu Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted November 5, 2009 ima li mozda netko od ri ekipe prešu trebalo bi mi sprešat ležajeve u glavčine.....? Share this post Link to post Share on other sites
Boki 0 Posted November 5, 2009 ja sam isto zainteresiran al problem je u tome so ovaj vikend moram kod bratica u zg jer mu je stari zavrsio u bolnici pa ono...ak bi bio slijedeci vikend moguce onda strava...jos moram i krovne nosace skinut da nedodjem ko baustelac sto i jesam al onako bi bio bas "BAUSTELIJA" Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted November 6, 2009 Ovaj put necu moc doci... Vidimo se drugi vikend! pozdravw! Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted November 6, 2009 Ovaj put necu moc doci... Vidimo se drugi vikend! pozdravw! priznaj da te sram sa onim felgama dolazit?? :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
dario gti 0 Posted November 6, 2009 i meni se cini hahahaha ...... "nemoj to slucajno slavljat na net.... jesi lud .... daj ne slikaj moj auto " hahhaha Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted November 6, 2009 haha!! ima i u tome nečeg... )) BUSTED Share this post Link to post Share on other sites
Boki 0 Posted November 7, 2009 ljudi vidimo se u nedjelju a? Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted November 8, 2009 I ja cu da dođem iza tebe Share this post Link to post Share on other sites