7 7
GogiR32

Rijeka OMVW & BILLA meet

Recommended Posts

e onda i ja dolazim..sa svojom pilom..;) heeh :rotfl mozda mrvicu zakasnim pa me sacekajte, dolazim s plavim golfom mk2, neke laganini felgice i tako..hh..viimo se

ae ekipa svi na jednu kavicu i triježnjenje od sinoc na omv, da nas bue sto vise..

Jao,jao decki ..... Pa svi cete kao doc ha ???? A nista ... po deset sklekova drugi put :palica

Jao,jao decki ..... Pa svi cete kao doc ha ???? A nista ... po deset sklekova drugi put :palica

moze nema problema..... ;)

Robi ne uzimaj si to k srcu, Speedy je samo ljubomoran na tvoje nove felge :lol2:lol2:lol2

auuuuuuuuuuuuuuuuu :lol2:lol2:lol2:lol2

sad su sjele druge zimnjace... et je isto nazalost ogroman tako da je iza visok puun klinac...

distance, dobrodosle...

kada danas? ide tko uopce? koja strana omv-a kada dolazis iz Ri ili?

neznam u koliko, ocito nece nista biti od meeta jer se nitko nije javio da ce doci...

inace strana prema Opatiji...

Guest swexon
sad su sjele druge zimnjace... et je isto nazalost ogroman tako da je iza visok puun klinac...

distance, dobrodosle...

pusti ga nek je visok...ako treba ja ti postudim duple suste pa da imas kako i ja zadnji kraj 15 cm od kotaca do blatobrana :lol2 ....barem ces moc bacat rucne po zavojima.... :rotfl:bravo i vozit kako spada...i svuda...

ja sam svoj auto 15 cm spustio i jos je bio koza.... meni trebaju gewinde od 17-20 cm spustanja...da to bude kako bog zapovjeda...moj auto je nemoguca misija za radit....bilo sta na njemu..

Pozdrav

P.S.

i nemoj sparat taj auto jer nikad ga neces poderat...to su nepoderive masinerije

kad kupis Audi R8 ILI tako neku masinu onda sparaj glancaj peri pazi mazi i sa cetkicom za zube peri felge ako treba.. :rotfl hehe sala mala naravno

ljudi moji pa niste fora....ja danas dodjem tamo i sta?cekam do 3 ipo i nitko nedolazi..samo neka ekspedicija turista..gledaju i smiju se..sta ovaj jadnik radi sam ovdje..ccccc.. ;) bio sam prisiljen gazit svog fauvea zbog tuge jer nikog nije bilo...hhhh..a i trebalol mi je..pozz..

ljudi moji pa niste fora....ja danas dodjem tamo i sta?cekam do 3 ipo i nitko nedolazi..samo neka ekspedicija turista..gledaju i smiju se..sta ovaj jadnik radi sam ovdje..ccccc.. ;) bio sam prisiljen gazit svog fauvea zbog tuge jer nikog nije bilo...hhhh..a i trebalol mi je..pozz..

:rotfl:rotfl a jadan ti...pa sto se ne informiras inace? i ubuduce ....

Stari, više prati ovaj topic pa češ znat ima li ili nema meeta...

inače, čim nema speedya, nema ni meeta :lol2

7 7