Boki 0 Posted November 8, 2009 e onda i ja dolazim..sa svojom pilom.. heeh mozda mrvicu zakasnim pa me sacekajte, dolazim s plavim golfom mk2, neke laganini felgice i tako..hh..viimo se Share this post Link to post Share on other sites
Boki 0 Posted November 8, 2009 ae ekipa svi na jednu kavicu i triježnjenje od sinoc na omv, da nas bue sto vise.. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 8, 2009 Nista od mene ovaj weekend..... Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted November 8, 2009 ja se ispricavam nesto mi je iskrsnulo nisam mogao doc...... Share this post Link to post Share on other sites
dario gti 0 Posted November 8, 2009 Jao,jao decki ..... Pa svi cete kao doc ha ???? A nista ... po deset sklekova drugi put :palica Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted November 8, 2009 ja ću da dođem I ja cu da dođem iza tebe Laže selo, lažu ljudi Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted November 8, 2009 Jao,jao decki ..... Pa svi cete kao doc ha ???? A nista ... po deset sklekova drugi put :palica moze nema problema..... Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted November 8, 2009 ekipa ,tko je sve bio na meetu? Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted November 8, 2009 Laže selo, lažu ljudi Mogu i ja bit Arrow jednu nedjelju Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 8, 2009 ekipa ,tko je sve bio na meetu? Mogao si doci pa vidjeti Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted November 9, 2009 haha kako loooošeee!!! Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted November 9, 2009 Robi ne uzimaj si to k srcu, Speedy je samo ljubomoran na tvoje nove felge Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 9, 2009 Dobra dobra :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Dusko 0 Posted November 15, 2009 Dobro je bilo,jedva da sam stigao pred kraj al ok........ Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted November 15, 2009 Robi ne uzimaj si to k srcu, Speedy je samo ljubomoran na tvoje nove felge auuuuuuuuuuuuuuuuu Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted November 16, 2009 sad su sjele druge zimnjace... et je isto nazalost ogroman tako da je iza visok puun klinac... distance, dobrodosle... Share this post Link to post Share on other sites
Kagi 0 Posted November 22, 2009 kada danas? ide tko uopce? koja strana omv-a kada dolazis iz Ri ili? Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted November 22, 2009 neznam u koliko, ocito nece nista biti od meeta jer se nitko nije javio da ce doci... inace strana prema Opatiji... Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted November 22, 2009 sad su sjele druge zimnjace... et je isto nazalost ogroman tako da je iza visok puun klinac... distance, dobrodosle... pusti ga nek je visok...ako treba ja ti postudim duple suste pa da imas kako i ja zadnji kraj 15 cm od kotaca do blatobrana ....barem ces moc bacat rucne po zavojima.... i vozit kako spada...i svuda... ja sam svoj auto 15 cm spustio i jos je bio koza.... meni trebaju gewinde od 17-20 cm spustanja...da to bude kako bog zapovjeda...moj auto je nemoguca misija za radit....bilo sta na njemu.. Pozdrav P.S. i nemoj sparat taj auto jer nikad ga neces poderat...to su nepoderive masinerije kad kupis Audi R8 ILI tako neku masinu onda sparaj glancaj peri pazi mazi i sa cetkicom za zube peri felge ako treba.. hehe sala mala naravno Share this post Link to post Share on other sites
Boki 0 Posted November 22, 2009 ljudi moji pa niste fora....ja danas dodjem tamo i sta?cekam do 3 ipo i nitko nedolazi..samo neka ekspedicija turista..gledaju i smiju se..sta ovaj jadnik radi sam ovdje..ccccc.. bio sam prisiljen gazit svog fauvea zbog tuge jer nikog nije bilo...hhhh..a i trebalol mi je..pozz.. Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted November 23, 2009 ljudi moji pa niste fora....ja danas dodjem tamo i sta?cekam do 3 ipo i nitko nedolazi..samo neka ekspedicija turista..gledaju i smiju se..sta ovaj jadnik radi sam ovdje..ccccc.. bio sam prisiljen gazit svog fauvea zbog tuge jer nikog nije bilo...hhhh..a i trebalol mi je..pozz.. a jadan ti...pa sto se ne informiras inace? i ubuduce .... Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted November 23, 2009 Stari, više prati ovaj topic pa češ znat ima li ili nema meeta... inače, čim nema speedya, nema ni meeta Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted November 23, 2009 inače, čim nema speedya, nema ni meeta Share this post Link to post Share on other sites