RI VW 4 Posted November 30, 2009 Evo jedna pikčr od nedjelje..... Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted November 30, 2009 dobro da je mutna pa mi auto cak dobro i izgleda Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted November 30, 2009 Sada se oces kao pohvaliti da si barem jednom bio a Hebote onaj bica nije normalan kada je on krenuo i zadimio cijelu zaobilaznicu odmah nastao kolaps Barem jednom,da A bica dimi kad ne zeli kupit pumpu od mene Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 30, 2009 (edited) dobro da je mutna pa mi auto cak dobro i izgleda To sam ja ciljano malo ruku zatresao da nam pile bolje izgledaju E da jel ima netko od vas flege 8*17 sa 4*100 rupama? Trebao bi samo probati da vidim dal bi mi strugale di...... Edited November 30, 2009 by RI VW Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted November 30, 2009 (edited) To sam ja ciljano malo ruku zatresao da nam pile bolje izgledaju E da jel ima netko od vas flege 8*17 sa 4*100 rupama? Trebao bi samo probati da vidim dal bi mi strugale di...... Pa nema veze ako struze... VW mora strugat Edited November 30, 2009 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted December 1, 2009 nisam mogao doc, ako mi se poklopi sve ovu nedjelju dolazim... Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted December 2, 2009 sunce mu zarko..mislim da je sad na meni red da malo dodjem...nije me bilo ojhaa malaaa duugo.. i da malo prosecem svog limenog ljubimca..bilo bi i vrijeme nedjelja u smjeru opatija?? samo sam zaboravio u kolko sati?? Pozdravw Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted December 2, 2009 S kojega planeta vi padate? Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted December 3, 2009 S kojega planeta vi padate? ????? Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted December 3, 2009 da se čudiš ti je Trojane ovo haha.....mozda dodem i ja ovu nedjelju.... Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted December 3, 2009 To sam ja ciljano malo ruku zatresao da nam pile bolje izgledaju E da jel ima netko od vas flege 8*17 sa 4*100 rupama? Trebao bi samo probati da vidim dal bi mi strugale di...... Pa sta nema bas nitko :( Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted December 4, 2009 Pa sta nema bas nitko :( recesija...nema se ni za gorivo,a kamo pak za 8x17 Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted December 4, 2009 recesija...nema se ni za gorivo,a kamo pak za 8x17 dobro veliš......al ajd bar ima nafte po 4 kn hehehhehe Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted December 4, 2009 recesija...nema se ni za gorivo,a kamo pak za 8x17 A jbg onda cu se morat sam uvjerit jel pase Share this post Link to post Share on other sites
Boki 0 Posted December 5, 2009 e ekipa..pozz svima..dali i tko sve dolazi sutra na meet? Share this post Link to post Share on other sites
Kagi 0 Posted December 5, 2009 ja dolazim ako bude vrijeme ko danas! Share this post Link to post Share on other sites
Kagi 0 Posted December 6, 2009 onda dolazite ili ne??? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted December 6, 2009 Ja danas nemogu.....uzivajte Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted December 6, 2009 ja bih dosao!jos netkoo?? Share this post Link to post Share on other sites
Kagi 0 Posted December 6, 2009 ja dolazim! speedy dolazis? Share this post Link to post Share on other sites
Boki 0 Posted December 6, 2009 dolazim ali cu kasnit jedno pol sata pa ajde ako moze da se nadjemo u 3 ipo..stara mi radi do tri pa ono..jel to ok? Share this post Link to post Share on other sites
Kagi 0 Posted December 6, 2009 samo ti dodi! bit cemo tamo! Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted December 6, 2009 Mene nema danas, jbg necu stici Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted December 6, 2009 Mene nema danas, jbg necu stici Necu ni ja doci frend me zajebao Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted December 6, 2009 mene isto nema danas ko ni inače jer moram nesto obavit u Selcu... uzivajte i vidimo se! pozdravw! Share this post Link to post Share on other sites