7 7
GogiR32

Rijeka OMVW & BILLA meet

Recommended Posts

e ekipa..pozz svima..ovaj dali ste za to da se slijedecu nedjelju nadjemo negdje na tover centru u slucaju da bude padala kisa ili bude hladno?npr +3 etaza,pa poslije cuga ili 100 kn na rulu ;) ili mozda cak bilijar.

Edited by Boki

ja sam za sto se tice towera ali ganjam samo cugu! ;)

*ebo vas tover, štaš tamo?

Šta fali OmeMVeu? Ne kemijajte

:rotfl:rotfl budaloooooo :rotfl:rotfl

moze i omw..neam nis protiv samo sam dao prijedlog u slucaju loseg vremena..bar cemo imat krov nad glavom i bit na suhom, et to je to.

ako bude padala kisa mozemo do towera al meni najbolja opcija je OMW da me murija ne ganja......ionako im nemogu utec =)

ako bude padala kisa mozemo do towera al meni najbolja opcija je OMW da me murija ne ganja......ionako im nemogu utec =)

o'sla vozacka?? :huh:

moze i omw..neam nis protiv samo sam dao prijedlog u slucaju loseg vremena..bar cemo imat krov nad glavom i bit na suhom, et to je to.

A šta kafana na OmeMVeu nema krov? il je mokro unutra?

nisu jos al hoce.....a i ne vezem se istekla mi je vozacka neda mi se tlacit s njima privest ce me jer cu im nesto kenjat i tako.....

nisu jos al hoce.....a i ne vezem se istekla mi je vozacka neda mi se tlacit s njima privest ce me jer cu im nesto kenjat i tako.....

ako sam mogao ja od kastva do bille na skurinju, pa kroz grad do towera i nazad u kastav bez vozacke, mozes i ti to malo... :rolleyes:

ehh, to su bili dani... :D

ako sam mogao ja od kastva do bille na skurinju, pa kroz grad do towera i nazad u kastav bez vozacke, mozes i ti to malo... :rolleyes:

ehh, to su bili dani... :D

To vam je baš nešto za pohvalit se :bam:

Edited by TROJAN

ne hvala.. :mellow:

nebi se ja baš kockao, mene su u 3 dana 2 puta štopali, prvi put pretres nasred ceste od interventne i dva dana poslije drugi put isto interventna ali samo vozačka i prometna...

sad smo se sprijateljili.. hhe.. :palacg

To vam je baš nešto za pohvalit se :bam:

pa morao sam nekako doc na meet@billa, dok je billa bila "in"... :D

bash me zanima kak to izgleda od iza.... :rolleyes:

Izgleda kao da ce se duja prevrnuti :lol:

Covjece... jel ti ikad skidas nogu s gasa? stalno te vidim u iberu :P

taj sam... :D

daj se upristoji i dodi koji put na meet,a ne ovako pisat gluposti na forumu...........................................

daj se upristoji i dodi koji put na meet,a ne ovako pisat gluposti na forumu...........................................

pristojan sam ja i previse.... samo sto nikako nac vremena.... evo iduci week sam na OmeMVeu.... :palacg

glas razuma. :lol:

I kad dođeš, lijepo plaćaš kavu, tako je sa svima koje ne znamo još :D

7 7