Kagi 0 Posted March 15, 2010 (edited) Meni je isto draži meet kada smo kraj naših ljubimaca i družimo se i zajebavamo! Edited March 15, 2010 by Kagi Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted March 15, 2010 ja njet kuzim kako vama moze bit NEdosadno sjedit u kaficu na omw-u.... umjesto bit medju limenim ljubimcima.. vi u kaficu... meet??? sorry al to mi nije bas neki meet vw-a.. ovo je vise meet "kave, cedevite i pive..itd, secera i keskisca uz kavu" nes nedostajeeeee..... Meni je isto draži meet kada smo kraj našilj ljubimaca i družimo se i zajebavamo! you have much to learn... Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted March 15, 2010 swexon, rani se :riba Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 15, 2010 you have much to learn... ooo sorry mr iskusnjara...... Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted March 15, 2010 ooo sorry mr iskusnjara...... Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 15, 2010 (edited) cmok cmok Edited March 15, 2010 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 15, 2010 Vi samo naručite meni pivu na šanku pa budite vani i gledajte svoje ljubimce do mile volje Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted March 15, 2010 Vi samo naručite meni pivu na šanku pa budite vani i gledajte svoje ljubimce do mile volje :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted March 18, 2010 pa onda ja najbolje uzet gajbu i bit kraj svojih auta. 2 muhe jednim udarcem Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted March 18, 2010 swexon, rani se :riba zasto da se ranim.... a kakvo mi je stanje s kicmom bi mogao pod noz... you have much to learn... you have much to learn...sta.... sjedit u kaficu ili....??? mislim mene nece bit opet neko vrijeme jer je projekt u izradi.. bunker se radi (komplet u drvo se presvlaci) Meni je isto draži meet kada smo kraj naših ljubimaca i družimo se i zajebavamo! pa onda ja najbolje uzet gajbu i bit kraj svojih auta. 2 muhe jednim udarcem znam odlicno mjesto... na izvoru rijecine.. rostilj, ekipa, gajbe pive, limeni ljubimci, zika....... cuga se hladi u rijecini, di ces bolje... to je pravo.. Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted March 19, 2010 zasto da se ranim.... a kakvo mi je stanje s kicmom bi mogao pod noz... you have much to learn...sta.... sjedit u kaficu ili....??? mislim mene nece bit opet neko vrijeme jer je projekt u izradi.. bunker se radi (komplet u drvo se presvlaci) znam odlicno mjesto... na izvoru rijecine.. rostilj, ekipa, gajbe pive, limeni ljubimci, zika....... cuga se hladi u rijecini, di ces bolje... to je pravo.. to za izvor rječine je super ideja al treba sačekat malo još toplije vrijeme jer je tamo još hladnije nego šta misliš... Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted March 19, 2010 to za izvor rječine je super ideja al treba sačekat malo još toplije vrijeme jer je tamo još hladnije nego šta misliš... znam znam... al je jebenica tamo....proslo ljeto ja i ekipa svakog petka i subote tamo rostilj, zajebancija, mjuza, party.... di ces bolje Share this post Link to post Share on other sites
bica-ri 0 Posted March 19, 2010 imam ti ja doma za posudit jos 2 razglasna zvucnika i pojacalo pa udri.................. Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted March 19, 2010 you have much to learn...sta.... sjedit u kaficu ili....??? mislim mene nece bit opet neko vrijeme jer je projekt u izradi.. bunker se radi (komplet u drvo se presvlaci) gle nema frke, mozes ti cvokotati kraj auta, ne znam ako si primjetio ali proljece jos nije stiglo, zato chill the f... out. i ja volim kad se oko auta skupimo i sprdamo, ali mislim da ce se vecina slozit da nije u interesu drhtati na buri. obicno radimo ono oko cega se vecina slozi, ti si sad ko padobranac uletio sa kritikama. NHF ali daj malo razmisli. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted March 19, 2010 Ma ajmo malo svi se smirite Kad je zima mozemo max svi bit vani 10 min a nakon toga pocinju se smrzavati udovi pa na dalje Sad kad zatopli i produzi se dan vjerovatno ce se meet prebacit nazad na 18.00 i bit ce toplo i necemo morat ic u kafanu..... A po zimi neznam ko moze duze od 10 min bit kraj auta i da mu je ugodno Bitna je ekipa a ne di stojimo/sjedimo Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted March 19, 2010 Bitna je ekipa a ne di stojimo/sjedimo bas to Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted March 19, 2010 Meni nije zima al svejedno volim popit kakao i ledeni čaj u miru dok sjedim u dobrom društvu...a to je mislim bit svega Inače, ne volim planinske krajeve za roštilj već neš bliže moru, pogotovo kad je jedna proljetna bonaca...i nedjelja naravno Share this post Link to post Share on other sites
Guest swexon Posted March 19, 2010 kokosu nabijem na kolac... nisam mislio nikoga vrijedjat ni nis... sve mi je jasno samo mi malo glupo svaki put sjedit u kaficu... mislim i ja jedva ceakm da zatopli da skinem jebenu bundu sa sebe.... al koj put cu stisnut jebena muda i bit vani za ekipu... za ekipu sam znao u kratkim rukavima bit na -15 stupnjeva na snjegu... malo stisnut jajca i dobro je sala mala!!! Nisam po struci padobranac..jbga.. i nije sad ovo da sam pljuvao po meetingu.. to najmanje, nego moze se barem jedan meeting stisnut muuda i bit vani.... nemojte mi sta zamjerit... ??? Hvala i pozdravw!!! Share this post Link to post Share on other sites
bica-ri 0 Posted March 21, 2010 Ce biti sta danas?? Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted March 21, 2010 ja sam za. onda, cugica neka? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted March 21, 2010 (edited) Dolazim sa đampijem Edited March 21, 2010 by RI VW Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Posted March 21, 2010 Navratit ću i ja ako stignem Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted March 21, 2010 Dolazim sa đampijem party u đampiju Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted March 21, 2010 Aj doletit ću i ja, konačno Share this post Link to post Share on other sites