RI VW 4 Posted March 21, 2010 Aj doletit ću i ja, konačno Vidi robi dolazi...nebi covjek vjerovo Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted March 21, 2010 danas bilo pravo druzenje uz limenke Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted March 21, 2010 danas bilo pravo druzenje uz limenke Onaj đampi mi je bas super bio Share this post Link to post Share on other sites
Roberto 0 Posted March 22, 2010 Onaj đampi mi je bas super bio Slab to neki jumpy hdi kad ne može keca držati Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted March 22, 2010 Slab to neki jumpy hdi kad ne može keca držati Fafaj mi Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted March 22, 2010 Fora smo se malo uz kišicu porazgovarali o našim autekima ono... Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted March 28, 2010 Ima li koga, ja ću bit gore. Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted March 28, 2010 Ja se trijeznim doma..... Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted March 28, 2010 E jebiga.. otisli vec svi... nitko da me pokupi.... Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted March 28, 2010 Smo se malo našli =) Koja slikica... Se vidimo u 17h od idućeg tjedna? Taman da stignemo na more prije toga Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted March 28, 2010 (edited) E jebiga.. otisli vec svi... nitko da me pokupi.... kao nemas nase brojeve, tesko je nazvat. za ne vjerovat, arrow je bio danas i to po kisi, s dujom... Edited March 28, 2010 by Crazy 9-0 Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted March 28, 2010 Dobre su mi ove felgice na trojanovom Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted March 28, 2010 na trojanovoj 3-ci ove borbet prejebeno stoje. samo još malu u pod i to je to... Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted March 28, 2010 pozz ekipa, da bio u prolazu,isao prosetat kad ono kisa me ulovila na pol puta...nadrkano ga isprala u tih 10 min a bio ulasten...jaooo... zao mi je sta se nismo duze druzili, ako sljedeci vikend bude lijepo vrijeme dolazim bas na meet jer sam vec ovaj vikend sav imao isplaniran, ako padne kisa vozit cu ga u kabanici... hehe! lijepo vas je bilo vidjet u tako velikom broju, samo jedan "traitor" nedostaje... pozz! Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted March 28, 2010 Al prvo kupanac na Biviu Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted March 28, 2010 Al prvo kupanac na Biviu Pukli ste....jbt hladno je jos A arrow ti kao da si u zemlju propao Kad ces doletit do mene? Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted March 28, 2010 Bio predobar meet danas prvo cugica i tako to, a onda zajebancija uz srafanje Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted March 29, 2010 onda najbolje da svaki vikend neš šarafamo. tj. prebacivat ćemo felge sa jednog auta na drugi pa će nam bit zabavnije... Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted March 29, 2010 onda najbolje da svaki vikend neš šarafamo. tj. prebacivat ćemo felge sa jednog auta na drugi pa će nam bit zabavnije... Sad je na redu nino da proba ase Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted March 29, 2010 Sad je na redu nino da proba ase cut cemo se Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted March 29, 2010 (edited) Ne gine nam kupanjac i roštilj prije kave nedjeljom Btw. Ja isprobao ovaj vikend, Ca i Ivek se pridružuju sada sljedeći, a nadam se i više vas u nedjeljnom kupanju Edited March 29, 2010 by Gerbi Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted March 29, 2010 Ne gine nam kupanjac i roštilj prije kave nedjeljom Btw. Ja isprobao ovaj vikend, Ca i Ivek se pridružuju sada sljedeći, a nadam se i više vas u nedjeljnom kupanju Ma hlado je jos...bar jos 15-20 dana, a onda se u kupanju i ja pridruzujem..... Share this post Link to post Share on other sites