Gerbi 0 Posted June 6, 2010 Bilo nam je boca baš danas Tužan sam samo zbog Trojanovih ključeva Share this post Link to post Share on other sites
gemo g60 0 Posted June 6, 2010 Bilo nam je boca baš danas Tužan sam samo zbog Trojanovih ključeva vjerovatno je plivao u jadranskom moru s kljucevima od auta? Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted June 6, 2010 Bilo nam je boca baš danas Tužan sam samo zbog Trojanovih ključeva Otišli su na bolje mjesto Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted June 6, 2010 Meet, kako bi rekli BOCAAAAA Do kad ste ostali vi? Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted June 7, 2010 Kad je Niđo postao nervozan onda smo morali otici jer bi razmontirao tamo birc Share this post Link to post Share on other sites
gemo g60 0 Posted June 7, 2010 Otišli su na bolje mjesto pohvali nam se malo daj geheh Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted June 7, 2010 Kad je Niđo postao nervozan onda smo morali otici jer bi razmontirao tamo birc Nemoj mi štakija dirat..... Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted June 7, 2010 Kad je Niđo postao nervozan onda smo morali otici jer bi razmontirao tamo birc :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted June 7, 2010 Sleeping with the fishes Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted June 13, 2010 Ostajanje doma za vrijeme Karlovca...fush Predomišljanje i dolazak u dve ture i zajebancija s ekipom...predobro Završetak vikenda na noćnom kartingu uz "Boca familiu"...neprocjenjivo :D Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted June 14, 2010 Gerbi svaka vam čast što ste opet došli s kecom,samo mi je žao što se nisam provozao u njemu! Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted June 14, 2010 Nismo mogli odoljeti...zadnje pare su se stavile u keca...ali je bilo nezaboravno...a biti će prilike za đir Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted June 20, 2010 Znači današnji miting rula 150%...slikeeeeeeeeeeeee...plavi jeziciiiii :D Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted June 20, 2010 Znači današnji miting rula 150%...slikeeeeeeeeeeeee...plavi jeziciiiii :D Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted June 20, 2010 Danas je bilo bocirka Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted June 20, 2010 Sale the blue tongue Ovako Gerbi crta Jettu MK1 Opet Sale, zabrij da ga drot štopa ovakvog Izvirile dlačice iz majice Od njega the king Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted June 21, 2010 Tooooooooooo...ajme ja ću poludit :D :D :D Sale je dan danas plav... BTW. vidi u šta se Kan pretvorio preko noći...u slatku mučkicuuu :D Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted June 21, 2010 Hahahahaha...a divi naušnica ide uz interijer usta... :D A Jetta su tek blueprintsi...biti će to bolje Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted June 23, 2010 vi ste pukli...necu se vise druzit s vama... Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted June 27, 2010 Ima koga danas? budem ja malo dosao... Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted July 18, 2010 Sta ste na moru danas ili? Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted July 21, 2010 evo ako je sutra netko za cugu.. sutra sam cijeli dan u RI pa ako netko ima slobodno nek se javi kupanje, cuga i sve ostalo .. Share this post Link to post Share on other sites