Gerbi 0 Posted February 19, 2011 Ja sam 50-50 zasadam jer možda skočim do Slovenije...a OMW rađe da ne gubimo tradiciju? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted February 19, 2011 Ja sam 50-50 zasadam jer možda skočim do Slovenije...a OMW rađe da ne gubimo tradiciju? znam ja dobro sta ima u slo gerbi gerbi ajd ajd omv ja sam tamo u 15 ko oce nek dođe :* Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted February 19, 2011 Ima mnogo ovoga i onoga...ugl. ujutro se čujemo Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted February 19, 2011 Ima mnogo ovoga i onoga...ugl. ujutro se čujemo Moze, call Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted February 20, 2011 Daj me samo probudi...idem 2 ure odđonjat jer nisam niš spavao... Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted February 20, 2011 Daj me samo probudi...idem 2 ure odđonjat jer nisam niš spavao... Nemas beda Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted February 26, 2011 (edited) Awwwww...nakon dugo vremena kvalitetan izlazak petkom...sljedeći tjedan ćemo odmah ispred šatora stat Danas je dan u ovom ritmu I naravno ribice koje plešu kad prođu pored auta...nezaboravno Remix s jednim kolom...oćemo filmić! Edited February 26, 2011 by Speedy-RI Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted February 26, 2011 Beli ne nabijaj postove molim te Evo baš pregledavam forum i slušam "program tvog kompjutera" Odličan izlazak i druženje, drago mi je da je to malo više zaredalo. Danas se nastavilo, ali u malo laganijem tonu...... Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted February 27, 2011 Danas, netko, negdje!? Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted February 27, 2011 Danas, netko, negdje!? Ma danas su svi u qurcu bili, il spavaju il se voze okolo..... Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted February 27, 2011 Ma danas su svi u qurcu bili, il spavaju il se voze okolo..... Nije istina Andrej....postoji mobitel :P Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted February 27, 2011 Nije istina Andrej....postoji mobitel :P Sta nisi zvao Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted February 27, 2011 Sta nisi zvao Nemam HRK na racunu, a buisness phone je predebelo prebukiran za ovaj mjesec Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 27, 2011 Ma danas su svi u qurcu bili, il spavaju il se voze okolo..... Nisu svi -Trojan i Gerbi se danas provozali malo do mene Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted February 27, 2011 Mi spadamo u grupicu "ili se vozaju okolo"...formira se lagano napokon nešto dobro Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted February 27, 2011 Mi spadamo u grupicu "ili se vozaju okolo"...formira se lagano napokon nešto dobro Mogli ste zvat Ja cijeli dan nisam znao di cu sa sobom Share this post Link to post Share on other sites
Beli 7 Posted February 28, 2011 Beli ne nabijaj postove molim te Evo baš pregledavam forum i slušam "program tvog kompjutera" Odličan izlazak i druženje, drago mi je da je to malo više zaredalo. Danas se nastavilo, ali u malo laganijem tonu...... još malo pa ću imati jubilarnih 130 sada je edition 127.. bilo je odlično, nasmijao sam se kao nikada... Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted February 28, 2011 Hahahahaha...edišn 127...brutalno Dolazi nam ljeto pomalo, pa će sve to biti još učestalije Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted March 27, 2011 Evo danas otvaramo sezonu u skladu sa promjenom sata, meet u 17.00 na svima poznatom mjestu Svi su pozvani Share this post Link to post Share on other sites