DSG35 0 Posted May 28, 2020 Pozdrav, Imam RNS 510 i Bluetooth povezem s mobitelom normalno, radi zvuk pozivi. Ali problem je u tome sto na ekranu ne mogu povezati telefon i audio bt ikona iskljucena. Da li je neko imo problem? Share this post Link to post Share on other sites
Roby ZD 6 Posted May 29, 2020 otkopčaj AKU i ponovo spoji da se module resetira. Obično to pomogne Share this post Link to post Share on other sites
DSG35 0 Posted May 29, 2020 Pokusavo sam i to, odspojim pa spojim i dalje telefon radi normalno ali bt audio opcija na radiu nece Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted May 29, 2020 pa nemaju svi BT moduli mogucnost streamanja muzike Share this post Link to post Share on other sites
DSG35 0 Posted May 29, 2020 Stvar je u tome sto je imo otvorenu mogucnost povezivanja za streaming Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted May 29, 2020 istekaj modul ispod sica na 15 min i ustekaj ga ponovo da se hard reseta mozda pomogne Share this post Link to post Share on other sites
DSG35 0 Posted May 29, 2020 Probavo sam i to, ali opet ista stvar telefon radi ali Bt audio na radiu nece da upali niti da repudicira muziku preko telefona Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted May 30, 2020 jesi mjenjo mob ? ili Share this post Link to post Share on other sites
DSG35 0 Posted May 30, 2020 Nisam mjenjo mobitel, apple xs normalno se bio spojio i normalno bio otvoren bt na ekranu. Sad ne mogu ni aux in preko telefona ali opcije ima na rns... istekavo sam i modul al telefon norm radi. Sad ne znam jel njemju treba kakav softver instalirat ili bi trebo sam radio normalno podrzavaat Share this post Link to post Share on other sites
SubZero 0 Posted March 9, 2021 On 5/30/2020 at 10:30 AM, DSG35 said: Nisam mjenjo mobitel, apple xs normalno se bio spojio i normalno bio otvoren bt na ekranu. Sad ne mogu ni aux in preko telefona ali opcije ima na rns... istekavo sam i modul al telefon norm radi. Sad ne znam jel njemju treba kakav softver instalirat ili bi trebo sam radio normalno podrzavaat Jesi rijesio ovaj problem? Share this post Link to post Share on other sites
DSG35 0 Posted March 9, 2021 Nisam nista rijesio, kog sam pito niko ne zna. Osim jednog da mi je reko da treba verziju ubacit, sad koliko je to tocno. Jel imas takav problem il? Share this post Link to post Share on other sites
SubZero 0 Posted March 9, 2021 59 minutes ago, DSG35 said: Nisam nista rijesio, kog sam pito niko ne zna. Osim jednog da mi je reko da treba verziju ubacit, sad koliko je to tocno. Jel imas takav problem il? Pa imao sam nesto slicno, ako ne isto. Bilo mi je cudno da je radilo polovicno - malo sam prckao i mislim da ti je rjesenje da ides u meniju u bluetooth i povezes Media Player sa svojim uredajem. Ako ti to ne proradi, onda pobrisi vezu (na iXS i u autu) i povezi ih ponovno. Provjeri da ti se uredaj uredno nalazi u Media Playeru. Promijenio sam s i8 na iXS i to mi se desilo. Evo i slika. https://ibb.co/6D15Ljt https://ibb.co/PrQjpCV https://ibb.co/9rkH6mh Share this post Link to post Share on other sites
DSG35 0 Posted March 9, 2021 Pokusavo sam i tako ali nece da se upali BT na ekranu ostaje i dalje taman. Bt telefon norm radi, sam me zeza media player Share this post Link to post Share on other sites
SubZero 0 Posted March 9, 2021 2 hours ago, DSG35 said: Pokusavo sam i tako ali nece da se upali BT na ekranu ostaje i dalje taman. Bt telefon norm radi, sam me zeza media player Pa imas li uredaje u Media Playeru i da li pokazuje da su uredno povezani? Share this post Link to post Share on other sites