TROJKA 2 Posted January 19, 2021 Bok ekipa,da pitam..passat b8 2017 ima volan sa slike 1(f1saltanje i ove tipke)Volio bi ugraditi volan sa tempomatom ali ima 100vrsta volana i svega,evo stavim par volana,e sad dali kupiti volan bez zracnog sa tipkama pa staviti svoj zračni,dali kupiti samo tipke pa kod sebe staviti,ali onda trebam okvir..Moze mi netko objasniti boljeAuto je 2.0 ,140kw,dsg Poslano sa mog Redmi Note 9 Pro koristeći Tapatalk Kupiti ovako tipke?iliPoslano sa mog Redmi Note 9 Pro koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted January 19, 2021 u ovlastenom set tempomata mislim da dode sa tipkama a trebas obruc jos drugi i mislim da modul volana treba Share this post Link to post Share on other sites
Xman 29 Posted January 19, 2021 Pretpostavljam da nemas radar, obzirom da nemas ni tempomat, pa gledas ove tipke gdje je CNL tipka u sredini, ovaj drugi je za radar.Ako ne ides u ovlasteni, imas Tihi-ja koji ti to sve slozi a on ce ti reci i koje tipke da kupis i sto ti jos sve treba. Share this post Link to post Share on other sites
VW_GTD23 141 Posted January 19, 2021 (edited) Modul volana vjerovatno trebaš promjenuti, pogledaj preko VCDS-a koji modul imaš i šta sve (ne)podržava. Ja sam skoro sebi ugrađivao R-line volan na mk6 gdje sam modul morao mijenjati a špula i Airbag su ostali isit Edited January 19, 2021 by VW_GTD23 Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted January 19, 2021 Evo imam ovo,neznam jel sta to znaci,provjerim sa dihagnostikom pa se javimPoslano sa mog Redmi Note 9 Pro koristeći TapatalkPretpostavljam da nemas radar, obzirom da nemas ni tempomat, pa gledas ove tipke gdje je CNL tipka u sredini, ovaj drugi je za radar.Ako ne ides u ovlasteni, imas Tihi-ja koji ti to sve slozi a on ce ti reci i koje tipke da kupis i sto ti jos sve treba. Znaci sa CNL u sredini okPoslano sa mog Redmi Note 9 Pro koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted January 20, 2021 https://www.kufatec.com/en/volkswagen/vw-passat/passat-b8-3g/cruise-control-retrofit-for-vw-passat-b8-41482 Ovdje kaze da treba ODIS i online veza. Ako volan ima vec tipke, mislim da modul ne treba mijenjati, ali nisam siguran. Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted April 30, 2021 Decki,a npr kupnja volana i aktivacija? Cuo sam da samo u ovlaštenom mogu aktivirati tempomat? Pitao sam ih ali nisu mi znali odgovoriti,reko dali mozete aktivirati to ,sve je govorio ali zapravo nisam dobio konkretan odgovor Share this post Link to post Share on other sites