vwr32hgp 0 Posted October 16, 2007 Sad njoj daj da ona malo proba polirat Kaj Share this post Link to post Share on other sites
malena---VW 0 Posted October 16, 2007 (edited) ... vec cu se ja njemu nekako oduzit... Edited October 16, 2007 by malena---VW Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted October 16, 2007 Meni je vec Sve ispolirano... da samo znas kak se sjaji..... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted October 16, 2007 ... vec cu se ja njemu nekako oduzit... Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted October 16, 2007 Meni je vec Sve ispolirano... da samo znas kak se sjaji..... Sad bum se odlogiro i sa tom idejom poliranja idem zeni u krevet.Mozda mi se posreci Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted October 17, 2007 Slikaj prste molim te! cekaj malo da mi krv prestane teci, nemogu okinut tipku na mob-u Share this post Link to post Share on other sites
vwr32hgp 0 Posted October 17, 2007 (edited) Sori na OT,ali ja sam sinoc morao podsuci rukave i sam se primit poliranja(pomogel sam si bekutan uljem od bebe) 8 Edited October 17, 2007 by vwr32hgp Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted October 17, 2007 Dobar posao... rub je koliko toliko lakse ispolirat nego krakove... Metnes felgu bez gume i uzezes motor usaltas u 1vu i u ler gasu samo mjenjas glaspapir Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted October 18, 2007 Sori na OT,ali ja sam sinoc morao podsuci rukave i sam se primit poliranja(pomogel sam si bekutan uljem od bebe) 8 Ja koristim bebino ulje za mazat armaturu i plastike u autu .....sjaji se ko bebina guza Share this post Link to post Share on other sites
ventovr6 0 Posted October 18, 2007 opa...pa ti sve za ljubav ..... svaka čast..lijepo urađeno...... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted October 18, 2007 auuu do jaja ispolirano. rub je zakon, al krakovi na felgi mi se ne svidjaju, al bitno da se sjaji drugi tjedan doletim do vas : Share this post Link to post Share on other sites
IronicGti 0 Posted October 18, 2007 auuu do jaja ispolirano. rub je zakon, al krakovi na felgi mi se ne svidjaju, al bitno da se sjaji drugi tjedan doletim do vas : kad vidis felge uzivo, vjeruj mi svidjet ce ti se krakovi dojdi prva felna gotova... [/img] a za drugu sam se opremio... [/img] Share this post Link to post Share on other sites