kristian.ojdanic 0 Posted March 4, 2021 Pozdrav imam golfa 2002 godina kupljen sa 198tkm original super stanje bez hrdje, ide za HR planiram ga uvesti.Pa ako moze pitanje:Stop lampe, znaci svjetla kad upalim neradi mi desna strana, promjenio sam zarulju radi na pocetku i onda tinja i ugasi se u kratkom roku od 1 sat cca.Promjenio komplet stop lampe druge i isti vrag. Ima tko kakav savjet ili iskustvo sa time? Hvala Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Garrett_ 44 Posted March 6, 2021 Kako mislis uvest za hr? Share this post Link to post Share on other sites
srećko 2 Posted March 6, 2021 Pozdrav imam golfa 2002 godina kupljen sa 198tkm original super stanje bez hrdje, ide za HR planiram ga uvesti.Pa ako moze pitanje:Stop lampe, znaci svjetla kad upalim neradi mi desna strana, promjenio sam zarulju radi na pocetku i onda tinja i ugasi se u kratkom roku od 1 sat cca.Promjenio komplet stop lampe druge i isti vrag. Ima tko kakav savjet ili iskustvo sa time? Hvala Poslano sa mog CLT-L29 koristeći Tapatalk Vjerojatno mu nevaljaju španeri zupčastog remena Poslano sa mog SM-G975F koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 586 Posted March 7, 2021 Ova tema je namijenjena za projekte članova i predstavljanje auta, ne za pitanje kvarova i slično, za to postoji odvojena tema... Volkswagen kvarovi 1 Share this post Link to post Share on other sites