Davorr 0 Posted May 24, 2021 Pozdrav, Zanima me kako skinuti ovu sivu (ne krom) plastiku oko mjenjača i poklopac pepeljare. Naime, stavio bi crnu sjajnu foliju na te plastike kao što ima highline pa me zanima kako se te dvije skidaju, jer su ove oko radija i klime na kopče koje s alatom za skidanje idu bez problema Share this post Link to post Share on other sites
Garrett_ 44 Posted May 24, 2021 3 hours ago, Davorr said: Pozdrav, Zanima me kako skinuti ovu sivu (ne krom) plastiku oko mjenjača i poklopac pepeljare. Naime, stavio bi crnu sjajnu foliju na te plastike kao što ima highline pa me zanima kako se te dvije skidaju, jer su ove oko radija i klime na kopče koje s alatom za skidanje idu bez problema Odakle ti folija? Razmisljam i ja tako nesto, samo je mozda jednostavnije sve to zamijenit sa orig dijelom nekako. Al ne znam sta trazit, kako se to uopce zove? Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted May 25, 2021 Pozdrav, Folije će mi raditi firma koja stavlja i folije na stakla. i ja sam htio baš original plastiku, ali svi passati koje sam našao da to imaju u sebi i za dijelove su imaju male navigacije pa je teško naći. Share this post Link to post Share on other sites
Garrett_ 44 Posted May 25, 2021 Ja bih i ove dvije stvari zamijenio koje sam oznacio.https://prnt.sc/13dyzun To se jelde ne moze narucit u ovlastenom? I opet, kako se to uopce zove 🤣 Ne znam sto trazit u trazilicama Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted May 25, 2021 3 hours ago, Garrett_ said: Ja bih i ove dvije stvari zamijenio koje sam oznacio.https://prnt.sc/13dyzun To se jelde ne moze narucit u ovlastenom? I opet, kako se to uopce zove 🤣 Ne znam sto trazit u trazilicama ja bi rekao trim oko radija i kontrole klime, ali mislim da su te 4 plastike kod ovlaštenih kao suho zlato s cijenom Share this post Link to post Share on other sites
Ivan1902 56 Posted May 25, 2021 (edited) 6 hours ago, Davorr said: Šaljem ponovno sliku 3G1 863 041 3G1 864 263 3G1 858 069 Jedino ne znam za pepeljaru! Edited May 25, 2021 by Ivan1902 1 Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted May 25, 2021 2 hours ago, Ivan1902 said: 3G1 863 041 3G1 864 263 3G1 858 069 Jedino ne znam za pepeljaru! Ne mogu otvoriti linkove Share this post Link to post Share on other sites
Ivan1902 56 Posted May 25, 2021 Nisu to linkovi, to su part numberi, kopiraj u google pa će ti izbaciti... Share this post Link to post Share on other sites
saGTInaTDi 2 Posted May 25, 2021 evo i poklopca za pepeljaru - crni 3G2864571F YI2 https://www.oemvwshop.com/3g2864571f-yi2-cover-for-ashtray-black-it-up-p742983/#gallery 1 1 Share this post Link to post Share on other sites
WiMaxxx 7 Posted June 25, 2021 Crna folija u interjer, uh nzm bas koja god da je firma zbog velikih ljetnih temp ode bilo koja folija. Ima takvih crnih blendi na ALI exu i ebayu po prihvatljivim cijenama. Share this post Link to post Share on other sites
boSe 0 Posted May 5 Make dating stress-free and enjoyable with the best casual dating experience. Genuine Females Superlative casual Dating Share this post Link to post Share on other sites