GTI-VR6-R32 38 Posted July 2, 2021 (edited) Imam jedan problem,kad dodam pun gas u mjestu i onda auto podje raditi na 3 klipa i tako nekih 5 sekundi i onda radi normalno,vuce dobro,nema dima. Da li su ove vrijednosti uredu danas gledam malo injection quantity kod mene je na 4,2mgr/str da li je to dobro??? I injektori da li su uredu??? Stavio sam ytb klip kako radi lose i kod mene ponasa kao i na ovom klipu Edited July 2, 2021 by GTI-VR6-R32 Share this post Link to post Share on other sites
Deanlov 6 Posted July 6, 2021 Smanji kolicinu na 3.2 pa vidi ali prije da imas problem sa jednim od injektora Share this post Link to post Share on other sites
GTI-VR6-R32 38 Posted July 6, 2021 Smanjio sam na 3.2 osjeti se poboljsanje,ali jos malo trese 1 sek ali ne radi na 3 klipa vise,kao da fali goriva,ili negdje uvlaci zraka u crijeva goriva Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 223 Posted July 20, 2021 Kakva je nuspojava u voznji? Na leru ga nemas sta vrtit u nebesa... Share this post Link to post Share on other sites
GTI-VR6-R32 38 Posted July 20, 2021 Nije bilo nuspojava u voznji osim pada snage,i nekad kad stanem na semafor zna malo grublje da radi,ali mislim da sam nasao kvar, egr ventil Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 223 Posted August 21, 2021 egr se blokira odmah po kupovini auta Mehanicki pločicu opalit plus vakum zablokirat na cevki. Na mom agr sam odma na turbu opalio blindu i miran 1 1 Share this post Link to post Share on other sites