giannipiroman 1 Posted August 17, 2021 Ima problem,neznam jel je safe mod ili sta vec,do pete brzine ubrzava normalno i mogu ga nabijat na 4000 obrtaja al u 5-oj stane na 130 i nekih 2500-3000 obrtaja i samo bruji eventualno nizbrdo dode do 140,imam blokiran egr neki saraf u crijevu sad neznam jel moguce da mi zbog toga pali safe mod Share this post Link to post Share on other sites
djuro 1 Posted August 17, 2021 Pa provjeri dal taj saraf dobro dihta , zatim pregledaj sva ostala vacuum crijeva , mogucnost da ti je puknuto crijevo sa usisne grane prema kompjuteru (lijevo ispod vjetrobransko stakla) . Share this post Link to post Share on other sites
giannipiroman 1 Posted August 18, 2021 (edited) Mijenjana crijeva prije pol godine,pregledao sam sve i nevidim nigdje da je oslo,probao sam odblk egr i auto vuce isto kao i sa blokiranim jedino sto ga nisam imao gdje razvuc da vidim kako se ponasa petom,morat cu na ravnicu i stisnit ga sa odblk pa javim,mijenjao sam i maf,jedino probat sa n75 al nebi onda u prvim brzinama vukao kako treba ili? Edited August 18, 2021 by giannipiroman Share this post Link to post Share on other sites
djuro 1 Posted August 23, 2021 (edited) Jesi provjerio crijevo sa usisne grane sto ide prema ecu ? on je ispod vjetrobrana ( moras maknut plastiku da ga vidis) Edited August 23, 2021 by djuro Share this post Link to post Share on other sites
giannipiroman 1 Posted August 24, 2021 Jesam,nema ostecenja Share this post Link to post Share on other sites
giannipiroman 1 Posted August 24, 2021 Jedino sto ni na jednom vacumu nemam selnu nego je samo nabijeno Share this post Link to post Share on other sites
djuro 1 Posted August 24, 2021 (edited) Nisam jucer uspio pronaci... sad ja neznam dokle si ti na svom provjeravao glee.. postoji mogucnost da ne valja n75 , ali sto da bacas novce ako je u pitanju ovakva bedastoca od crijeva Edited August 24, 2021 by djuro Share this post Link to post Share on other sites