Daxy 0 Posted September 11, 2021 Naime radi se o Golf 5 2.0 TDI BKD oznaka motora. Ima cca 310 000 km, a ono što me muči je slijedeće znači prilikom stiskanja i otpuštanja papučice kvačila čuje se zvuk rondanja, tj kad je kvačilo negdje upola, napominjem da kad je pedala stisnuta do kraja ili otpuštena skroz nikakvih zvukova nema. E sad možda netko zna što bi bio potencijalan kvar ili je imao slično iakustvo Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
TroloveCro 1 Posted September 11, 2021 Jesam na polu 2009. Zamašnjak... Isti problem je bio, čulo se tako negdje na pola, a kada je bilo otpušteno ili stisnuto ništa. Promjenio set kvačila i sve je super bilo. Share this post Link to post Share on other sites
Daxy 0 Posted September 13, 2021 Jesam na polu 2009. Zamašnjak... Isti problem je bio, čulo se tako negdje na pola, a kada je bilo otpušteno ili stisnuto ništa. Promjenio set kvačila i sve je super bilo. Koliko si dugo vozio tako, jesi čekao da ode skroz ili si ranije mijenjaoPoslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
TroloveCro 1 Posted September 14, 2021 A mozes se vozit al nema pravila kad bi mogao do kraja prdnut. Ja sam se vozio par tisuca km i nakon toga sam odlucio to promjenit jer sam citao da zamasnjak moze napraviti veliku stetu na motoru i mjenjacu. Share this post Link to post Share on other sites