0
Guest Bl@??enko

Program za printanje km/h

Recommended Posts

Guest Bl@??enko

ev ovako, prijatelj mi je imo program u kojem se odabere model, godina i motor auta, i izbaci sat. tj mogu se dodavati slike, druge boje podloga i tak to ostalo. isprintas i zaljepis. al ima u tom svemu jedan mali problem. nema vise on taj program a nezna i nemoze se sjetiti kako se zove. pa jel itko zna naziv tog programa, ili jos bolje program da mi posalje.

il ako netko ima za pasata nekakvih slika za satove da si isprintam. 95´ godina, motor 1.6benz. 0-220 0-7000

stvarno mi je hitno, izludio sam trazeci

ev ovako, prijatelj mi je imo program u kojem se odabere model, godina i motor auta, i izbaci sat. tj mogu se dodavati slike, druge boje podloga i tak to ostalo. isprintas i zaljepis. al ima u tom svemu jedan mali problem. nema vise on taj program a nezna i nemoze se sjetiti kako se zove. pa jel itko zna naziv tog programa, ili jos bolje program da mi posalje.

il ako netko ima za pasata nekakvih slika za satove da si isprintam. 95´ godina, motor 1.6benz. 0-220 0-7000

stvarno mi je hitno, izludio sam trazeci

Mislim da je bila slicna tema toj , Kazaam je nesto prico i pokazivo o tome koliko se sjecam , to je veoma jako korisna stvar , ja cu pokusati naci taj program ;)

:zivio

Ma Kazaam je svoje crtao u Corelu koliko se sjećam.

I ja svoje crtao u Corelu. Dug i mukotrpan posao ako se ide lijepo i precizno radit....taj program zvuči puno bolje.... :palacg

Ako ga netko nađe, amo link pothitno.... :)

0