Guest Bl@??enko Posted October 17, 2007 ev ovako, prijatelj mi je imo program u kojem se odabere model, godina i motor auta, i izbaci sat. tj mogu se dodavati slike, druge boje podloga i tak to ostalo. isprintas i zaljepis. al ima u tom svemu jedan mali problem. nema vise on taj program a nezna i nemoze se sjetiti kako se zove. pa jel itko zna naziv tog programa, ili jos bolje program da mi posalje. il ako netko ima za pasata nekakvih slika za satove da si isprintam. 95´ godina, motor 1.6benz. 0-220 0-7000 stvarno mi je hitno, izludio sam trazeci Share this post Link to post Share on other sites
DOHC 16 V 0 Posted October 18, 2007 ev ovako, prijatelj mi je imo program u kojem se odabere model, godina i motor auta, i izbaci sat. tj mogu se dodavati slike, druge boje podloga i tak to ostalo. isprintas i zaljepis. al ima u tom svemu jedan mali problem. nema vise on taj program a nezna i nemoze se sjetiti kako se zove. pa jel itko zna naziv tog programa, ili jos bolje program da mi posalje. il ako netko ima za pasata nekakvih slika za satove da si isprintam. 95´ godina, motor 1.6benz. 0-220 0-7000 stvarno mi je hitno, izludio sam trazeci Mislim da je bila slicna tema toj , Kazaam je nesto prico i pokazivo o tome koliko se sjecam , to je veoma jako korisna stvar , ja cu pokusati naci taj program Share this post Link to post Share on other sites
Perkan 0 Posted October 18, 2007 Ma Kazaam je svoje crtao u Corelu koliko se sjećam. Share this post Link to post Share on other sites
Speedline 0 Posted October 18, 2007 Ma Kaazam nije normalan koliko se sjećam Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted October 18, 2007 Ma Kazaam je svoje crtao u Corelu koliko se sjećam. I ja svoje crtao u Corelu. Dug i mukotrpan posao ako se ide lijepo i precizno radit....taj program zvuči puno bolje.... Ako ga netko nađe, amo link pothitno.... Share this post Link to post Share on other sites