milanhavlicek85 5 Posted October 29, 2021 Pozdrav.. Dali je itko imao problema sa svjetlima u retrovizorima(puddle light). Radi se o passatu b8,2015g.,kolega mi je preko vcds-a popalio/iskodirao par funkcija tipa kod kontakta kazaljke se zakucaju i vrate se,kad se ide u rikverc da spusti retrovizor itd.. I nakon toga sam skuzio da mi se vise ne pale svjetla u retrovizorima kada se otkljuca auto,ili otvore vrata ili dok coming/leaving home radi.. Kolega sve provjerio preko vcdsa i oko toga je sve navodno aktivirano.. Dali tko zna sta se moglo dogoditi i kak to rjesiti? Share this post Link to post Share on other sites
Ruks 9 Posted November 23, 2021 Pozdrav, obično prije kodiranja OBDeleven ponudi spremanje prethodne konfiguracije auta što se kodova tiče da se možeš vratiti nazad ukoliko ne ispadne kako bi trebalo. Ne znam da li VCDS ima isti princip rada, ali ako postoji stara konfiguracija ja bi probao se vratiti na nju pa ustanoviti da li je problem stvarno nastao prilikom kodiranja ili ne. Share this post Link to post Share on other sites
milanhavlicek85 5 Posted November 23, 2021 2 minutes ago, Ruks said: Pozdrav, obično prije kodiranja OBDeleven ponudi spremanje prethodne konfiguracije auta što se kodova tiče da se možeš vratiti nazad ukoliko ne ispadne kako bi trebalo. Ne znam da li VCDS ima isti princip rada, ali ako postoji stara konfiguracija ja bi probao se vratiti na nju pa ustanoviti da li je problem stvarno nastao prilikom kodiranja ili ne. Iskreno neznam dali ima..,morat cu vidjeti sa kolegom..Ako i ima posto ne radi vjerujem da nije spremio.. Share this post Link to post Share on other sites
Ivan1902 56 Posted November 23, 2021 Pozdrav.. Dali je itko imao problema sa svjetlima u retrovizorima(puddle light). Radi se o passatu b8,2015g.,kolega mi je preko vcds-a popalio/iskodirao par funkcija tipa kod kontakta kazaljke se zakucaju i vrate se,kad se ide u rikverc da spusti retrovizor itd.. I nakon toga sam skuzio da mi se vise ne pale svjetla u retrovizorima kada se otkljuca auto,ili otvore vrata ili dok coming/leaving home radi.. Kolega sve provjerio preko vcdsa i oko toga je sve navodno aktivirano.. Dali tko zna sta se moglo dogoditi i kak to rjesiti?Odi na odredeni Control Modul, i onda kada udeš u navedeni modul, na dnu imas History... Share this post Link to post Share on other sites
milanhavlicek85 5 Posted November 23, 2021 Neznam kak je to preko vcdsa Share this post Link to post Share on other sites