T0mB1ll 2 Posted November 14, 2021 (edited) imam problem sa kočnicama na golfu 6 2011, 2.0tdi 103kw 4Motion prvi je problem ručne kočnice, kad ju otpustim, ne vraća se uopće, pa sam ručno vratio one capice i ne koristim ju. nije električna, na sajle je.. da bi mi onda i prvi desni kotač također počeo blokirat i pojeo mi cijele pločice.. e sad, ja bi radio reparaciju svih 4 čeljusti. naručio sam setove za reparaciju OEM, ali dobio sam samo gumice za cilindre. bez novog cilindra, masti i onih malih cilindričnih gumica što pokrivaju šarafe. da li se to dodatno mora kupit ili? pročitao sam sad tu par tema da je to malo sex radit sam, pogotovo odzračivanje i te šeme... također sam naručio i ulja za diferencijale i za haldex + filter.. i sajle ručne nove. pa me zanima, tko se bavi time, tko to može napraviti i kolika je cijena toga? ja sam u sjeverozapadnoj HR, tj. kraj Koprivnice... Edited November 14, 2021 by T0mB1ll 1 Share this post Link to post Share on other sites
ALE009 20 Posted November 14, 2021 svoje klipove mozes ocistiti celicnom cetkom ako ih hrdja nije pojela. Klipovi se mogu naknadno kupti ako je potrebno. Share this post Link to post Share on other sites
T0mB1ll 2 Posted November 14, 2021 (edited) da, znam da se mogu očistiti ako nisu u jako lošem stanju. to se i nadam.. 😅 ne bi mi bio problem ni skinuti to sve, nego je problem to sve montirat nazad i da funkcionira kako treba, jer bi promijenio i komplet kočionu tekućinu i moram naručit još prednje disk pločice. i bilo bi dobro ispjeskarit čeljusti i ofarbat, pa zato tražim nekog ko to radi i ima sve spremno.. i da mi nije predaleko.. Edited November 14, 2021 by T0mB1ll Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted November 15, 2021 Ima ovlašteni VW servis u Koprivnici, pošto ima dosta posla i da sam na tvom mjestu da bih to njima da odrade, osim ako poznaješ nekog dobrog majstora osobno u svojoj blizini, ali onda ne bi pravio upit ovdje. Pošto si kupio svoje dijelove kontaktiraj ih pa se dogovorite, ja sam nosio svoje dijelove u ovlašteni po prethodnom dogovoru i dobio garanciju na ugradnju. Ja čeljusti ne bih pjeskario, žičana četka ili rotor na bušilici i sve se da fino napraviti, to možeš i sam, ali takve kombinacije je teško sa ovlaštenim raditi, osim ako se ne dogovorite za taj poslić. AC Jesenović podružnica Koprivnica 48000 Koprivnica Josipa Bukovčana 14Tel. 048/ 220 340www.ac-jesenovic.hr Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 17, 2021 klijesta ako bi radio.... složi neku blokadu na crijeva da kočioni sistem neostane prazan... Klipiće ako im je ostecen nikal nemqa tu pomoći. Zastite preko šarafića se posebno naručuju. Share this post Link to post Share on other sites