joso300d@gmail.com 0 Posted December 7, 2021 Pozz Treba mi pomoć, u pitanju je passat b5.5 96kw Auto normalno pali, dizne ispravne, lijepo radi, bez stucanja, lijepo ide, bez dima... Alii potrosnja na leru mu je 1.3/h kad je ugrijan na 90° Kombinirane voznje do 120km/h potrosnja mu nije ispod 7.5 l/km Sa punim rezervarom prijedem cca 700km. Promijenio sam sve filtere, senzor temp, ocistio egr ali i dalje je isto. Hvala. Share this post Link to post Share on other sites
denis.sneller 1 Posted December 7, 2021 Koliko moje iskustvo govori, to je sasvim normalna potrosna za ovaj motor. Auto je podosta tezak tako da je to u nekoj normali potrosnje. Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 269 Posted December 7, 2021 Provjeri torsion value u vcds, tj. kako je uzubljen. Mora biti oko 0. 1 Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 586 Posted December 7, 2021 Josipe, ovo je tema za projekte članova, ne za tehnička pitanja i kvarove, dolje ti je jedna od brdo tema koji su mogao naći tražilicom... PD dizne Share this post Link to post Share on other sites