Roko555 0 Posted January 18, 2022 Pozz ekipa imam par problema s golfom 2 1.6d 89god.prvi problem je sto ne vrti mi sat predene kilometre volio bi nekom dat da mi to popravi.Drugi kvar svjetla na istrument tabli neradu.znsci rasvjeta neradi te svjetlo od prekidaca svjetala i sirena isto.Rikverc svjela mi ne radu.I trebam nabavit crijevo imberlaufa posto mi pusta ulje na granu od motora u RH nema ga novog kupiti gdje da ga narucim?Hvala Share this post Link to post Share on other sites
Roko555 0 Posted February 2, 2022 Ekipa moze li mi netko rec barem kako napravit na celeru golfa da mi broji kilometre.pokazivac brzine dobro radi ali kilometrazu ne broji Share this post Link to post Share on other sites
T o m a 3 Posted February 2, 2022 Sat rastavi i vidi da li se da spasiti vjerovatno su se potrošili ili puknuli zupčanici na osovini brojčanika ili kupi drugi ispravan. Ovo za crijevo iberlaufa, kako nema nigdje vidi kod tokića, ciaka da ti naruče. Za rikverc svjetla provjeri prekidač na mjenjaču da li je ispravan. Share this post Link to post Share on other sites
Simkke 2 Posted February 3, 2022 Za to što ti ne prikazuje pređene kilometre provjeri kilometar sajlu ili kupi novu. Za to što ti ne radi osvjetljenje instrument table prvo provjeri osigurač da nije iskočio ili da nije eventualno otišla ona dioda (sijalica). Rikverc svjetlo što ti ne radi provjeri prvo sijalicu a zatim prekidac kad ušaltaš u rikverc da pali rikverc svjetlo. Share this post Link to post Share on other sites
Roko555 0 Posted February 3, 2022 7 hours ago, Simkke said: Za to što ti ne prikazuje pređene kilometre provjeri kilometar sajlu ili kupi novu. Za to što ti ne radi osvjetljenje instrument table prvo provjeri osigurač da nije iskočio ili da nije eventualno otišla ona dioda (sijalica). Rikverc svjetlo što ti ne radi provjeri prvo sijalicu a zatim prekidac kad ušaltaš u rikverc da pali rikverc svjetlo. Za rikverc svjetlo vjerujem da je prekidac crknuo.a za celer budem provjerio osigurac jer i sirena mi ne radi te ni pumpica sto strapa vodu za prednje i zadnje staklo...al javim kako budem sto rijesavao.Satove je teze naci pogotovo s brojacem okretaja. Share this post Link to post Share on other sites
Roko555 0 Posted February 21, 2022 Ekipa skinuo sat i promjenio zarulje sad radu a brojac kilometara tren radi tren neradi.No nema veze nek stoji sad imam problem kad sam skinuo sajlu od celera i kad sam ju vratio nazad sad mi se cuje sajla tj nekakav cudan zvuk se cuje sada. Zvuk je kao nesto tupkanje i kako ubrzavam on brze tupka e sad sajla je nabijena do kraja mozda tr je malo okrenut nezz ugl tupka pa malo stane pa onda opet...i kazaljka mi do 45kmh titra treska pa onda prestane sto prije nije radila tako vec glatko bez ikakvih trzaja???sto da radim? Share this post Link to post Share on other sites
zvonimir 9 Posted February 22, 2022 Sjebo si sajlu. Kupi novu i pažljivo zamijeni. Bez savijanja. Share this post Link to post Share on other sites
Roko555 0 Posted February 22, 2022 Ekipa skinuo sat i promjenio zarulje sad radu a brojac kilometara tren radi tren neradi.No nema veze nek stoji sad imam problem kad sam skinuo sajlu od celera i kad sam ju vratio nazad sad mi se cuje sajla tj nekakav cudan zvuk se cuje sada. Zvuk je kao nesto tupkanje i kako ubrzavam on brze tupka e sad sajla je nabijena do kraja mozda tr je malo okrenut nezz ugl tupka pa malo stane pa onda opet...i kazaljka mi do 45kmh titra treska pa onda prestane sto prije nije radila tako vec glatko bez ikakvih trzaja???sto da radim? Ok hvala na odgovoru budem uzeo novu Share this post Link to post Share on other sites
Roko555 0 Posted February 22, 2022 Odustat cu od nove sajle jer kad to napravim doci ce nesto drugo vec nek suska koliko oce nezelim u detalje s tim autom jer ima godinaaa i dovoljno da picajzlam oko njega Share this post Link to post Share on other sites
Roko555 0 Posted February 23, 2022 Svakako moram uzet drugi sat jer ovaj ne broji predene kilometre a nitko to neradi u Hr sad trazim sat s okretajima posto mi ima na altenatoru oznaku w. A mislim da je ovo starija tipa jer ima dva đeka na satu bjeli i crni Share this post Link to post Share on other sites