Guest _Blade_27 Posted October 18, 2007 Zna li neko nekoga ko popravlja ??ibere??? Share this post Link to post Share on other sites
T0mB1ll 2 Posted October 19, 2007 (edited) e to i mene zanima... moj se više ne da otvorit.. mislim da je na lijevoj strani pukla ona sajlica koja vuče šiber jer se desna strana pomakne par milimetri a lijeva stoji... rulka se okrene za skoro cijeli okret i onda stane, ne mrda ni milimetar... Edited October 20, 2007 by T0mB1ll Share this post Link to post Share on other sites
Guest Joe Posted October 20, 2007 Dudo Samoborski Novaki 091/511 04 05 Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted October 20, 2007 Al zaboravite...popravak ce vas ispast kolko cijeli novi neki znj siber..vjerujte mi!Otisla vam je ta gusena vodilica.a novu nemrete kupit jednu vec par,a one kostaju kolko se sjecam 800kn naravno ne govorim za Joevog majstora vec opcenito Share this post Link to post Share on other sites
sony_3 0 Posted October 20, 2007 mozda je najbolje kupit polovan drugi siber ja svog za tricu kupio za 300kn Share this post Link to post Share on other sites
Grozni 007 0 Posted October 20, 2007 zanimljivo da pucaju samo na lijevoj strani i meni je riknula lijeva,kupio komplet lijevu i desnu i zamjenio sam ih. Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted October 20, 2007 zanimljivo da pucaju samo na lijevoj strani i meni je riknula lijeva,kupio komplet lijevu i desnu i zamjenio sam ih. i meni je pukla lijeva strana.... Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted October 20, 2007 Uvijek ja naopako, meni je desna pukla Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted October 21, 2007 Uvijek ja naopako, meni je desna pukla Share this post Link to post Share on other sites
Guest Joe Posted October 21, 2007 Pa eto imas od kolega koji kupuju par Mislim da je za trojku bila vodilica 250 kn ak se ne varam Share this post Link to post Share on other sites
Guest herzav GTD3 Posted October 29, 2007 (edited) Pa eto imas od kolega koji kupuju par Mislim da je za trojku bila vodilica 250 kn ak se ne varam Gdje ima za kupit ta za 250kn? meni treba lijeva i jel taj Dudo skup? zanimljivo da pucaju samo na lijevoj strani i meni je riknula lijeva,kupio komplet lijevu i desnu i zamjenio sam ih. Meni isto otišla lijeva..koliko te ispalo sve zajedno para i tko ti je mjenjao? Jel moguće da zbog te vodilice propušta vodu šiber? Edited October 29, 2007 by herzav GTD3 Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted October 29, 2007 (edited) Jel moguće da zbog te vodilice propu??ta vodu ??iber? Naravno...jer siber ne sjedne tj. zatvori se kak spada EDIT-sad vidim post od Groznog,mozda se onda varam al ja sam poprilicno siguran da mi na proslom autu prokisnjavao siber kad mi je pukla ta vodilica Edited October 29, 2007 by LAZO Share this post Link to post Share on other sites
Grozni 007 0 Posted October 29, 2007 Meni isto oti??la lijeva..koliko te ispalo sve zajedno para i tko ti je mjenjao? Jel moguće da zbog te vodilice propu??ta vodu ??iber? platio sam oko 700-750 Kn u Porsche Inter Auto d.o.o. i dobi?? i lijevu i desnu. Mjenjao sa si sam. Mora?? kompletni ??iber izvaditi van. Zbog te vodilice ti nebi smijo pu??tati vodu. Na ??iberu sa nalaze cijevčice za odvodnju vode(dvije naprijed i dvije odostraga) pa ti je mo??da koja od tih cijevčica il pukla il za??topana.To obavezno provjeri kad se rastavlja tak da si siguran da tu ne pu??ta. Share this post Link to post Share on other sites