Cupra6k 0 Posted May 6, 2022 Pozdrav imam seata cordobu coupea 1.9’tdi afn 81 kw problem je u tome sto kada postigne radnu temperaturu crijeva mi budu tvrđa kazaljka normalno stoji na 90 ventilator se pali normalno nemjesa ulje i vodu nesmrdi iz posude na garez molim za pomoc sto moze bit hvala unaprijed lp Share this post Link to post Share on other sites
goran sdi 6 Posted May 7, 2022 17 hours ago, Cupra6k said: Pozdrav imam seata cordobu coupea 1.9’tdi afn 81 kw problem je u tome sto kada postigne radnu temperaturu crijeva mi budu tvrđa kazaljka normalno stoji na 90 ventilator se pali normalno nemjesa ulje i vodu nesmrdi iz posude na garez molim za pomoc sto moze bit hvala unaprijed lp Moguće da je do brtve glave, pa nabija kompresiju u sistem. Neka ti provjere da li ima CO2 u antifrizu. Share this post Link to post Share on other sites
Cupra6k 0 Posted May 9, 2022 On 07. 05. 2022. at 8:42, goran sdi said: Share this post Link to post Share on other sites
venom 7 Posted May 9, 2022 Prijatelju je pušta kiler od egr-a, dugo su mu crijeva bila tvrda i sumnjao je na glavu, tj podizanje glave jer je mapiran. Skinili smo kiler egr-a i to je to. Share this post Link to post Share on other sites
Cupra6k 0 Posted May 11, 2022 Aamm egr je ujklonjen to je 1.9 tdi afn bosch pumpa Share this post Link to post Share on other sites
Cupra6k 0 Posted May 16, 2022 Evo zahvaljujem ekipi na pomoci skino glavu zgorio je dihtung izmedu prvog i drugog cilndra Share this post Link to post Share on other sites