<TDI> 585 Posted August 30, 2022 Kako nema kada se barem ponekad nas nekoliko javimo, ne tako često ali je očito da sve manje. Share this post Link to post Share on other sites
VW_GTD23 138 Posted August 30, 2022 18 minutes ago, <TDI> said: Kako nema kada se barem ponekad nas nekoliko javimo, ne tako često ali je očito da sve manje. Svaki put sve manje i manje nazalost A sto je najzalostnije jeste da su svi kljucni clanovi foruma neaktivni vec godinama... I ranije se pricalo o ovome ali sada je jos mnogo gore, ne znam gdje su te mladje generacije a i ovi svi sto se javljaju jesu pretezno starije osobe Share this post Link to post Share on other sites
mur3633 268 Posted August 30, 2022 Tapatalk ne šalje notifikacije već duže vrijeme, bar meni. I to dosta utiče. Ljudi ima li neko broj od kolege @murr3633 ?? Ima li još koja tema da si me prozvao? Share this post Link to post Share on other sites
Pedja83 50 Posted August 30, 2022 Izvini. Trebala mi pomoc. Share this post Link to post Share on other sites
VW_GTD23 138 Posted August 31, 2022 (edited) A i vecina novih clanova se registruje samo kada im treba pomoc. Posilje iako je dobiju ne ulaze vise nikako na forum nazalost Makar ima nas jedan manji dio koji smo stalno aktivni ali to je nedovoljno... Samo kada vidim kako je forum bio zivahan prije 10-15 godina stvarno nevjerovatno Edited August 31, 2022 by VW_GTD23 1 Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted August 31, 2022 Biilo je toliko aktivnih tema, projekata, promovirali su se meetovi, gdje je koga vidio, ma super je bilo, a sad nista, samo fejs. Ja cak i da zelim na fejs, ne mogu, kolega Jopa me banirao jer mu nije pasalo sto sam pisao o njemu ovdje a tamo je admin. Kukavica 1 Share this post Link to post Share on other sites
luka93 26 Posted August 31, 2022 Najučinkovitije rješenje, ban i ne moraš više raspravljat. Katastrofa Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 585 Posted March 26 Iskoristio sniženje koje je trenutno na gorivo + kupon od 0,04€/L preko INA Loyalty kartice i aplikacije, nije puna ali kako Grunf kaže "Bolje nešto od nečega, nego ništa od ničega!." Inače, ne vidim, niti primjećujem neku razliku u ove dvije godine od kada sam prešao na obično, ili kako slika kaže, čista snaga eurodizela. * Eurodizel.........................1,45€ Share this post Link to post Share on other sites