josip 1 Posted October 20, 2007 Draga i ja smo sinoć oko 23 imali po??tenu prometnu... Na autoputu od Karlovca prema Zagrebu 8 km prije Lučkog udario nas je u zadnji lijevi kraj frajer s nekih 150.. Mi smo se vozili sa starim passatom 120 u desnoj traci... od udarca nas je zanijelo, pre??li smo prek zaustavne, trave, za??titne ??ičane ograde, kojih 5 stupića, zavr??ili smo na krovu u drveću... Usput smo sru??ili par stabala, a ograda nam se omotala oko auta... Poslikali su nas, ni?? slomljeno, samo ogrebotine, modrice i sve nam je natučeno. Nismo bili vezani, ??to nas je brijem i izvuklo... Jo?? uvijek vadimo staklo iz nosa, u??iju itd... Share this post Link to post Share on other sites
T0mB1ll 2 Posted October 20, 2007 ufff... dobro da vama nije ni??ta.. Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted October 20, 2007 Napisao sam na hrawebu al da i ovdje.. Josipe i Majo jucer vam je bio rodjendan!! Sve sam rekao Maji na tel.,ljudi moji vi ste cudo... :eek: Drz te se ovak nekaj mi je tesko gledat,kamoli vama koji ste to prezivili!!Debilcina vas tak pogodit,treba ga objesit.. :wall Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted October 20, 2007 Ma, ??ivi smo i zdravi, sve nas boli, al sretni smo kaj smo tak pro??li... Mi se smijemo a svi oko nas briznu u plač čim vide auto! Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted October 20, 2007 Ma, ??ivi smo i zdravi, sve nas boli, al sretni smo kaj smo tak pro??li... Mi se smijemo a svi oko nas briznu u plač čim vide auto! To ti je Josipe ,jer normalno, jos niste svijesni kaj ste prezivili...Majko mila! Share this post Link to post Share on other sites
ivo gti 16v 0 Posted October 20, 2007 boze sacuvaj,dobro je sve to proslo...kako je moglo bit Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted October 20, 2007 To ti je Josipe ,jer normalno, jos niste svijesni kaj ste prezivili...Majko mila! Ma bili smo svjesni iste sekunde, vjeruj mi... Bila sam vi??e jebeno ljuta nego kaj sam bila u ??oku te sekunde, čim sam vidla da njemu nije ni?? i da smo čitavi... Auto smo tek 3 sata kasnije vidli na ??ta liči... (Ziha) Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted October 20, 2007 fala Bogu da vam nije ni??ta općenito, nikad mi nije bilo jasno to da neko nekoga pogodi na auto cesti vozeći se u istom smjeru?!? Share this post Link to post Share on other sites
Arki 0 Posted October 20, 2007 Ocito vas je netko odozgora drzao za ruku... Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted October 20, 2007 Drago mi je ??to ste dobro, koja sreća! Share this post Link to post Share on other sites
josip 1 Posted October 20, 2007 fala Bogu da vam nije ni??ta općenito, nikad mi nije bilo jasno to da neko nekoga pogodi na auto cesti vozeći se u istom smjeru?!? Ha brijem da je bila ovak fora: U lijevoj traci tip koji nas je pogodio, iza njega netko ko mu je blicnuo, ovaj se prestra??io, krivo procjenio brzinu, cimnuo volan i dum Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted October 20, 2007 sta??no slike izgledaju, bitno da ste vi dobro. ??ta da vam ka??em, a Lazo je dobro rekao novi rođendan bitno je da se dobro osjećate Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted October 20, 2007 Strava kak ste pro??li - da je netko odozada sjedio sumnjam da bi bio ??iv - imate j3beno dobru sreću. Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted October 20, 2007 Bogu hvala pa vam nije ni??ta... imali ste hebenu sreću...... I da... sva sreća da iza nije bio nitko... Share this post Link to post Share on other sites
marko g3 0 Posted October 20, 2007 sva sreća da ste se izvukli samo s modricama,brz oporavak vam ??elim! Share this post Link to post Share on other sites
Renata 0 Posted October 20, 2007 Brz oporavak. kad se oporavite imate razloga za piti. Share this post Link to post Share on other sites
BaGy 2 Posted October 20, 2007 hvala Bogu zivi ste i zdravi...ne znam, da mene tako neko napuca...jooj miki...ubio bi Boga u tom frajeru, i oduzeo vozacku ZAUVIJEK...ako treba i u kolicima bi ga ganjo jos jednom...super da vam nije nista Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted October 20, 2007 Al sam se sokirao kad sam slike vidio, strasno Al bitno da ste vi dobro, bit ce lima, a kad malo bolovi prođu u crkvu platite misu u znak zahvale Share this post Link to post Share on other sites
Andy 0 Posted October 20, 2007 (edited) brz oporavak vam zelim,sreca kaj niste bili sa golfom Edited October 20, 2007 by Andy Share this post Link to post Share on other sites
suky 0 Posted October 20, 2007 uf,srecom pa je passat,ko zna sto bi bilo da je bio neki manji autic P.S. nije da sam panicar,da pametujem i mislim na neki crnjak al to mi je valjda profesionalna deformacija-kazete da ste dosta natuceni-odite lijepo doktoru da vas malo pogleda ak vec niste bili Share this post Link to post Share on other sites
Blur666 0 Posted October 20, 2007 Čovječe. Iz ovog treba izaći čitav. Bogu hvala kaj ste tu di jeste Share this post Link to post Share on other sites
Neven 0 Posted October 20, 2007 uf,srecom pa je passat,ko zna sto bi bilo da je bio neki manji autic P.S. nije da sam panicar,da pametujem i mislim na neki crnjak al to mi je valjda profesionalna deformacija-kazete da ste dosta natuceni-odite lijepo doktoru da vas malo pogleda ak vec niste bili bili su sinoć, odmah nakon toga Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted October 20, 2007 Sreća što vama nije ništa.... Želim brz oporavak.... Share this post Link to post Share on other sites
LittleBas3rd 0 Posted October 20, 2007 A-la, kako mi je drago da se netko javi nakon ??to je iza??ao iz onako slupanog Passata. JA od sada nikoga ne vozim na zadnjem sjedi??tu na autoputu... Sori, malo se ??alim. Brz oporavak ??elim... Share this post Link to post Share on other sites