2 2
josip

krovirani!

Recommended Posts

Draga i ja smo sinoć oko 23 imali po??tenu prometnu... Na autoputu od Karlovca prema Zagrebu 8 km prije Lučkog udario nas je u zadnji lijevi kraj frajer s nekih 150.. Mi smo se vozili sa starim passatom 120 u desnoj traci... od udarca nas je zanijelo, pre??li smo prek zaustavne, trave, za??titne ??ičane ograde, kojih 5 stupića, zavr??ili smo na krovu u drveću... Usput smo sru??ili par stabala, a ograda nam se omotala oko auta... Poslikali su nas, ni?? slomljeno, samo ogrebotine, modrice i sve nam je natučeno. Nismo bili vezani, ??to nas je brijem i izvuklo...

Jo?? uvijek vadimo staklo iz nosa, u??iju itd... :(

PA200013.jpg

PA200014.jpg

PA200015.jpg

PA200016.jpg

PA200017.jpg

PA200018.jpg

PA200019.jpg

PA200020.jpg

PA200023.jpg

PA200024.jpg

PA200025.jpg

PA200026.jpg

Napisao sam na hrawebu al da i ovdje.. Josipe i Majo jucer vam je bio rodjendan!! :mellow: Sve sam rekao Maji na tel.,ljudi moji vi ste cudo... :eek: Drz te se ovak nekaj mi je tesko gledat,kamoli vama koji ste to prezivili!!Debilcina vas tak pogodit,treba ga objesit.. :wall

Ma, ??ivi smo i zdravi, sve nas boli, al sretni smo kaj smo tak pro??li... Mi se smijemo a svi oko nas briznu u plač čim vide auto!

Ma, ??ivi smo i zdravi, sve nas boli, al sretni smo kaj smo tak pro??li... Mi se smijemo a svi oko nas briznu u plač čim vide auto!

To ti je Josipe ,jer normalno, jos niste svijesni kaj ste prezivili...Majko mila! :huh:

To ti je Josipe ,jer normalno, jos niste svijesni kaj ste prezivili...Majko mila! :huh:

Ma bili smo svjesni iste sekunde, vjeruj mi... Bila sam vi??e jebeno ljuta nego kaj sam bila u ??oku te sekunde, čim sam vidla da njemu nije ni?? i da smo čitavi... Auto smo tek 3 sata kasnije vidli na ??ta liči... (Ziha)

fala Bogu da vam nije ni??ta

općenito, nikad mi nije bilo jasno to da neko nekoga pogodi na auto cesti vozeći se u istom smjeru?!?

fala Bogu da vam nije ni??ta

općenito, nikad mi nije bilo jasno to da neko nekoga pogodi na auto cesti vozeći se u istom smjeru?!?

Ha brijem da je bila ovak fora: U lijevoj traci tip koji nas je pogodio, iza njega netko ko mu je blicnuo, ovaj se prestra??io, krivo procjenio brzinu, cimnuo volan i dum

sta??no slike izgledaju, bitno da ste vi dobro. ??ta da vam ka??em, a Lazo je dobro rekao novi rođendan

bitno je da se dobro osjećate

Strava kak ste pro??li - da je netko odozada sjedio sumnjam da bi bio ??iv - imate j3beno dobru sreću.

Bogu hvala pa vam nije ni??ta... imali ste hebenu sreću......

I da... sva sreća da iza nije bio nitko... :ne

hvala Bogu zivi ste i zdravi...ne znam, da mene tako neko napuca...jooj miki...ubio bi Boga u tom frajeru, i oduzeo vozacku ZAUVIJEK...ako treba i u kolicima bi ga ganjo :angry:

jos jednom...super da vam nije nista :mah

Al sam se sokirao kad sam slike vidio, strasno :o

Al bitno da ste vi dobro, bit ce lima, a kad malo bolovi prođu u crkvu platite misu u znak zahvale :)

brz oporavak vam zelim,sreca kaj niste bili sa golfom

Edited by Andy

uf,srecom pa je passat,ko zna sto bi bilo da je bio neki manji autic :huh:

P.S.

nije da sam panicar,da pametujem i mislim na neki crnjak al to mi je valjda profesionalna deformacija-kazete da ste dosta natuceni-odite lijepo doktoru da vas malo pogleda ak vec niste bili

uf,srecom pa je passat,ko zna sto bi bilo da je bio neki manji autic :huh:

P.S.

nije da sam panicar,da pametujem i mislim na neki crnjak al to mi je valjda profesionalna deformacija-kazete da ste dosta natuceni-odite lijepo doktoru da vas malo pogleda ak vec niste bili

bili su sinoć, odmah nakon toga

Sreća što vama nije ništa.... Želim brz oporavak....

A-la, kako mi je drago da se netko javi nakon ??to je iza??ao iz onako slupanog Passata. JA od sada nikoga ne vozim na zadnjem sjedi??tu na autoputu... :ne2

Sori, malo se ??alim. Brz oporavak ??elim...

2 2