2 2
josip

krovirani!

Recommended Posts

Tek sam sad ovo vidio ! :o Sav sam se naje??io kad sam vidio slike auta, stra??no kak se popigo. Zbilja ste imali sreće. Drago mi je da stre OK ! :mah

Čuo sam se sa Zihom i fakat ne vjerujem, al kako auto izgleda super su pro??li.

Ziha & Josip - imam ideju za vas. A da odigrate LOTO??? :D :D

tek sad sam vidio,hvala bogu da nije ni??ta stra??no :) ,slike stvarno ru??no izgledaju :bag:

Faking strasno... ko bi reko da je neko izvukao zivu glavu iz tog auta... a u PM!...

Kako dalje.. osiguranje i to... ce platit ovaj sto je "neoprezno" vas gurnuo sa 50+ na sat...

Guest ??eljka

ma tog tipa treba nalupat! mogli ste poginut!! fakat sva sreća da vam nije ni??...

jel on bar stao i to?? ili otpilio dalje?

je, stao je ali nije niti iza??ao iz auta da vidi kako im je nego je ostao sjediti u autu do dolaska policije. koji kreten...

zgro??en sam s tim slikama. prevelika ??teta. :(

najva??nije je da ste ??ivi i zdravi.. odmorite se i okrenite novu stranicu za dalje. :mah

je, stao je ali nije niti iza??ao iz auta da vidi kako im je nego je ostao sjediti u autu do dolaska policije. koji kreten...

koji debilizam.. takvih ima ih kao u priči. :huh::angry:

O Boze tek sam sada vidio ovo :o:o frende sva sreca da ste izvukli zivu glavu, uffff stvarno grozno, brz oporavak vam zelim ;x

Edited by Speedy-RI

Guest vanja777

Ja kao i obicno kasnim na sve..pa i da odgovorim na ovo..

Mislim da vam ja to bio rođendanski poklon. Ne to kaj ste imali nesrecu.. nego to kaj ste ostali zivi. Hvala Bogu. On vas voli.

2 2