Dj_Drc 0 Posted February 1, 2023 Dal može netko pomoć (ko zna) koje sve veličine kotača smiju ići na golfa 7 (mislim na ono tehnički i to)? Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted February 1, 2023 Samo one koje su upisane u prometnoj Ako hoces nesto extra treba platit upis Share this post Link to post Share on other sites
Dj_Drc 0 Posted February 1, 2023 38 minutes ago, ljubobj said: Samo one koje su upisane u prometnoj Ako hoces nesto extra treba platit upis Ma ništa extra samo bi uzeo neke druge veličine a koje su dozvoljene...jel nije nešto da za to vozilo imaju oni na tehničkom popis koje sve možeš stavit? Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted February 1, 2023 Ono sto je u prometnoj to ide gore kao sto rekoh Share this post Link to post Share on other sites
Dj_Drc 0 Posted February 1, 2023 Zahvaljujem ljubobj! A sad bi još nešto pitao ako netko znade isto al pod ovu temu da ne otvaramo novu(znam da sam dosadan) Naime interesira me kako ovaj golf 7 iz 2014. ima ovakav prikaz za otvorena vrata a neki imaju onu malu kao ikonu(mislim da kužite)? Share this post Link to post Share on other sites
ljubobj 103 Posted February 1, 2023 Oni s boljom opremom su imali i (modernije satove) Moj je imo isto takav Share this post Link to post Share on other sites
simest 5 Posted February 1, 2023 11 hours ago, Dj_Drc said: Dal može netko pomoć (ko zna) koje sve veličine kotača smiju ići na golfa 7 (mislim na ono tehnički i to)? Odi u stanicu za tehnicki i pitaj sta je atestirano tj sta se moze upisati po broju sasije. Nerijetko,jer im se ne da ili vlasnik ne napomene,u cvh ne upisu sve dimenzije nego samo onu dimenziju koja je originalno montirana Imao sam slicno iskustvo dok sam imao fabiu i sad tourana,dosao na tehnicki i upisali u knjizicu bez problema sve sta se moze montirati na auto Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted February 13, 2023 imas slucaj g7 1.6 tdi i 7 1.6tdi bluemotion da se na prvog da upisat veća dimenzija dok na drugog ne. Tad se onda zeljena dimenzija atestira i miran. Trosak do 50e cca Share this post Link to post Share on other sites
Pedja83 50 Posted February 21, 2023 Pa zar ne pise na poklopcu rezervoara sve dimenzije guma za taj auto? Poslato sa NTH-NX9 pomoću Tapatoka Share this post Link to post Share on other sites